Sunday Digestive Sunday 1. october

Jannicke Forsgren

Noen ganger dukker det opp musikk det er umulig å overse. Slik er det med låtene til Jannicke Forsgren. I skyggen av storebror Marcus Forsgren (Bror Forsgren, The Lionheart Brothers, Jaga Jazzist), har hun med inspirasjon fra blant andre Lauryn Hill, Warpaint og Tame Impala dyrket frem sitt eget musikalske univers. Her går mystiske og melankolske låter hånd i hånd med lystige og herlig fengende popperler.

Jannicke gjorde seg for første gang bemerket i 2014,  da hun med låta «On My Way» ble plukket ut som Ukas Urørt på P3. Og Urørt-redaksjonen var begeistret for det de hørte:
«Jannicke Forsgren dukker opp fra landlige strøk utenfor Trondheim og overrasker innenfor en sjanger det lenge har vært lite å plukke i på Urørt. «On My Way» er en usedvanlig fengende og velklingende poplåt med sjarme i hver akkord.»

Dette førte til både semifinaleplass i Urørtfinalen, nominasjon til «Årets mest lovende artist» under UT-awards 2014 og spilling på Trondheim Calling, før hun leverte nydelige «Feel The Love» som bidrag til Alternativ Julekalender.

Og nå er Jannicke tilbake! Hennes første singel «The Living is Easy» kom ut på Luster Records i mars, og 1. september slippes endelig debut-EPen «Night Life», som feires med slippkonsert på Parkteatret denne første søndagen i oktober.

facebook.com/Jannicke-Forsgren
urort.p3.no/#!/Band/JannickeForsgren

Billetter selges i døra. Inngang via Parkteatret Bar.

Bill.: 100,-Dørene åpner 19:30ID.: 20