Avlyst Friday 16. march

Janice (SE)

På grunn av uforutsette hendelser utenfor artistens kontroll beklager vi å måtte meddele at konserten med Janice på Parkteatret 16. mars dessverre er avlyst. Kjøpte billetter refunderes ved å kontakte Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97. NB: Frist for refundering: 12.05.18 kl. 12.00.

Med singlene «I Got You», «Queen» og «Answer» i ryggen – samt et album på vei – er det ingen tvil om at Janice er et av Sveriges neste store pophåp! Hun ble nylig nominert til den svenske musikkprisen Grammis i kategorien Årets nykommer, og i januar spiller hun live på Sveriges P3 Gull-show.

Janice startet sin musikkarriere som tenåring i Tensta Gospel Choir, som også har huset artister som Lykke Li, Seinabo Sey, Elias og Sabina Ddumba. Musikken hun skaper beskrives best som stemningsfull, og hennes soulinspirerte vokal bærer med seg både følelser og begeistring.

Hun debuterte med singelen «Don’t Need To» i april 2016, og etter det har alt gått i ett! Låta traff en nerve hos mange, og hennes fantastiske stemme har blitt hyllet av både internasjonale medier og artister som Zara Larsson, Charli XCX og Ricky Martin. Debutlåta ble en av de mest spilte på svensk P3 i 2016, og var også på listen over årets beste låter under deres oppsummering av 2016.

I løpet av 2017 har hun sluppet singlene «Love Me Like I Should», «I Got You» og «Queen», som for tiden går varmt på svenske P3, samtidig som hun har spilt festivaler som Way Out West, Storsjöyran og Popaganda.

2. februar slippes det etterlengtede debutalbumet «Fallin’ Up».

janicethis.com
facebook.com/JaniceThis

Bill. kr. 200,- +avg.
(Foto: Per Kristiansen)

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18