Utsatt! Ny dato: 2. oktober 2021 Saturday 19. september

Jan Eggum

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester, til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger.

Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen, er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2020, når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader.

Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen.

Velkommen til Parkteatret, for en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

facebook.com/janeggum

Bill. kr. 370,- +avg.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser, resten ståplasser.

Denne konserten er flyttet til 2. oktober 2021. Billetter kjøpt til konserten høsten 2020 er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter. Hvis du likevel ikke har mulighet til å delta på ny dato kan billettene refunderes innen 20.09.2020. Ta kontakt med help.ticketmaster.no for refusjon.

Bill.: 400,-Dørene åpner 20:00ID.: 18