Atomic Soul & Yngling pres. Wednesday 3. april

James TW (UK)

Supp: Jesper Jenset

Britiske James TW var sist i Norge da han varmet opp for Shawn Mendes i Telenor Arena, hvor han sanket inn stormende jubel fra en hel hærskare av fans. Nå er han klar for sitt første soloshow i Norge, og inntar Parkteatret 3. april!

Den 20-år gamle multi-instrumentalisten blir omtalt som det store stjerneskuddet med den store stemmen. Hans helt unike soulstemme, tekniske ferdigheter og tekster, har allerede overbevist både bransje og fans, men han selv er mest opptatt av å formidle musikk og tekster med ekte og gjenkjennelige følelser.

«I want people to hear my music and think – ‘how did that guy just describe the way I feel!?» – James TW.

Suksessen begynte på YouTube, hvor James TW viste frem sine enormt imponerende vokal-, gitar- og pianoferdigheter. Shawn Mendes, som selv ble oppdaget på YouTube, kom over disse videoene, og kort tid etter ble James TW signert til ikoniske Island Records, som en av de yngste i historien.

Debuthiten «When You Love Someone» gikk rett inn på Billboards Poplåtliste, og har i skrivende stund godt over 220 millioner strømminger på Spotify. EPen «First Impressions» (2016) fikk umiddelbart plass på Spotifys Viral 50-liste. Låten «Say Love» har også hatt stor suksess på strømmetjenestene, med godt over 60 millioner avspillinger på Spotify. Hans siste singel «You &Me» ble sluppet tidligere i år, og har allerede fått mye omtale og buzz.

Det er tydelige musikalske paralleller til Ed Sheeran, John Mayer og Jamie Cullum, men James TW har også blitt sammenlignet med store helter som BB King og Bill Withers.

Det blir med andre ord en kveld fylt til randen med talent, følelser og musikalsk tyngde, når James TW inntar Parkteatret 3. april. Vi gleder oss!

facebook.com/JamesTWmusic
jamestw.com

Support: Jesper Jenset
facebook.com/JesperFJenset

Billetter kr. 275,- + avg. / 775,- +avg. (VIP pakke)
Kun ståplasser.

VIP pakken inneholder:
– 1 konsertbillett
– Tidlig inngang til konsertsalen
– Køfri merchandise shopping
– Meet and greet med James, inkludert foto

Bill.: 305,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderUTSOLGT