20-årsjubileum – UTSOLGT! Thursday 11. december

Jaga Jazzist

Supp: Invader Ace

I år feirer institusjonen Jaga Jazzist 20 år som band. Jubileet feires med ikke mindre enn tre konserter på Parkteatret: En utsolgt voksenkonsert, ekstrakonsert og en Yngling med fri aldersgrense!

Jaga Jazzist har helt siden debuten i 1994 vært omtalt som et eksperimentelt band med fokus på flere sjangre. De blander både jazz, rock og elektronisk musikk med hårfin balanse, og fanger sitt publikum med store musikalske konstellasjoner. Med sine tallrike musikere og fire album har Jaga vunnet både Alarmpriser og Spellemannpris, mye takket være deres sentrale medlemmer Martin og Lars Horntveth. Bandet har alltid vært opptatt av å presse seg selv musikalsk, og brukte sitt forrige album på å fange musikken i live-format. Denne høsten drar de på turné og skal blant annet en tur til Japan før de vender tilbake til Parkteatret.

Ønsket om å gjøre noe for det yngre publikummet gjør at de velger nettopp Yngling for å feire for sitt jubileum. Det blir en feiring å se frem til!

Jaga anno 2014 er:

Marcus Forsgren: Elektrisk gitar og effekter
Andreas Mjøs: Vibrafon, gitar, Korg MS10 og perkusjon
Martin Horntveth: Trommer
Lars Horntveth: Gitar, klarinett, saksofon, tangenter og lap steel
Line Horntveth: Tuba, fløyte, perkusjon, glockenspiel og vokal
Even Ormestad: Bass og tangenter
Erik Johannessen: Trombone, perkusjon og vokal
Øystein Moen: Synthesizer og piano

jagajazzist.com
facebook.com/jagajazzist

Invader Ace er en norsk/svensk duo som spiller analog techno. Med tuba, gitar og trommemaskiner sender de signalene sine via FM-båndet til store vegger med radioapparater fra 50- og 60-tallet som brukes som forsterkere. De har har blitt kalt et av Sveriges mest interessante liveband av Vice Nordic, og har i bloggosfæren blitt beskrevet som Daft Punks tenåringsdemoer og Half Japanese møter Prince.

«An incredible mix of DIY electronics and mind-melting progressive beat music, Invader Ace come across like a homespun concoction made of Mr Oizo’s straight to the feet dance music infused with the rockist loop glam stomp of Nisennenmondai. Highly recommended.» – Rough Trade

invaderace.com
facebook.com/1NVADERACE

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18