All Things Live pres. Monday 24. february

Jade Bird (UK)

Supp: Ferris & Sylvester (UK)

Jade Bird, den unge sangeren og låtskriveren fra England, har på kort tid blitt en av de mest spennende nye britiske stemmene. Hun blander sjangre og bygger broer mellom country-folk og indiepop på sin helt egen måte.

Med sin debut-EP «Something American», som kom ut i 2017, og det ferske selvtitulerte debutalbumet, har hun vunnet hjertene til mennesker over hele verden.

Selv om 21-åringen er relativt fersk i musikkverdenen, har hun allerede opptrådt på Later med Jools Holland, The Late Show med Stephen Colbert og The Tonight Show med Jimmy Fallon.

I 2017 vant hun ANCHOR-prisen, en pris for unge og lovende talenter, på Reperbahn-festivalen. I jurybegrunnelsen skrev de:

«Even if Jade Bird has just started her career, nevertheless, the young singer-songwriter from London already sings like a pro.»

Året etter ble hun en av vinnerne av Grulke-prisen, en pris for artister som bryter ny vei for kreativitet, på bransjefestivalen SXSW.

Jade Bird tar opp store temaer for en 21-åring å være, og musikeren er et friskt pust i det nåværende musikalske landskapet.

Debutalbumet «Jade Bird», er et album som mikser mellom country, folk, pop, rock og blues, en skive som har mottatt stor anerkjennelse fra flere hold. The Guardian konstaterer at:

«With her fiery pop-Americana, the singer-songwriter is determined to make a name for herself in 2019 – all on her own terms.»

Pitchfork omtalte debutalbumet slik:

«In a sea of songwriters overshadowed by overshot production and forced authenticity, Bird stands out as a self-assured voice.»

Med sin særegne vokal og velskrevne tekster, kan vi trygt fastslå at Jade Bird er en av de sjeldne. Vi ser virkelig frem til å oppleve henne live på Parkteatret 24. februar!

jade-bird.com
facebook.com/JadeBirdMusic

Support: Ferris & Sylvester
Den London-baserte duoen Ferris & Sylvester lager musikk med klare referanser til 60-tallet, kombinert med kjølige bluestoner og folk – et sted mellom Jack White og First Aid Kit, om du vil.

«A masterpiece of Brit Folk that should already have made them household names.» – Mojo Magazine

«A rich and fully realised sound that leaves one pining for a full-length.» – Rolling Stone Magazine

«Alt Simon & Garfunkel: dreamy pop with spiky sentiments.» – The Guardian

«Harmonies & grounded tones that seem like they were born together.» – BBC Introducing

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett