En kveld med David Rudolf fra Netflix-serien The Staircase og Jerry Buting fra Making A Murderer Monday 3. december

Inside The Staircase & Making A Murderer

Dessverre har Jerry Buting blitt syk og kan dessverre ikke stille som moderator for David Rudolf i kveld. Heldigvis stiller Pernille Radeid fra den populære Truecrimepodden opp på kort varsel!

podtail.com/no/podcast/truecrimepodden


Det er nå bekreftet at Jerry Buting, forsvareren til Steven Avery i den mye omtalte Netflix-dokumentaren «Making a Murderer» vil delta på «Inside the Staircase». Buting og Rudolf kommer til å diskutere hvordan politiet og påtalemyndighetene utfordret balansen av rettferdighet i sine anstrengelser for å få Michael Peterson, Steven Avery og Brendan Dassey erklært skyldige. Rudolf og Buting vil diskutere alle de viktige spørsmålene og problemstillingene som preget begge de populære true crime- dokumentarene, The Staircase og Making a Murderer, og publikum vil i tillegg kunne stille spørsmål til begge to fra salen.

Bli med David Rudolf, forsvarsadvokaten til Michael Peterson fra Netflix-serien The Staircase (Døden på trappen), for en kveld med diskusjon rundt de intime detaljene i selve saken og serien. David kommer til å diskutere konfliktene han sto overfor angående hans klient, forberedelsene til rettsaken, og om han skulle la filmskaperne ta del i prosessen. I tillegg vil han gå i mer detalj rundt hans innblikk i de mest omstridte problemene i saken, inkludert blodsprutbeviset, Petersons seksuelle hemmeligheter, bevisene som dukket opp fra Tyskland, oppdagelsen av det potensielle mordvåpenet og spekulasjonene rundt den omstridte «Owl Theory».

David Rudolf er en av de fremste forsvarsadvokatene i USA, og spesialiserer seg på høyprofilerte og komplekse saker angående kriminal- og borgerrettigheter. Rudolf har vært oppført som en de mest anerkjente advokatene i Amerika i over 25 år, og var én av kun tre forsvarsadvokater som ble innlemmet inn i North Carolina Lawyer Hall of Fame.

I de senere årene har han, i tillegg til å sikre frikjennelse i to høyprofilerte føderale og statlige rettssaker, vellykket representert personer i sivile rettssaker mot politiet som følge av urettmessig domfellelse. Rudolf har undervist i rettsakpraksis ved UNC School of Law og i rettsakpraksis og straffesaker ved Duke University School of Law. Han har også blitt anerkjent for sitt arbeid med faglige organisasjoner i ulike lederstillinger hos ABA Criminal Justice Section, National Association of Criminal Defense Lawyers og North Carolina Academy of Trial Lawyers and Advocates for Justice.

Nylig har han mottatt verdensomspennende anerkjennelse for sin representasjon av Michael Peterson i The Staircase på Netflix, som har mottatt strålende kritikker. «Netflix’s doc about the death of Kathleen Peterson and her novelist husband Michael’s court case remains a sensational, game-changing series», skrev blant annet The Guardian om serien.

Den 3. desember får vi muligheten til å høre mer om både saken og serien fra forsvarsadvokaten David Rudolf når han besøker Parkteatret.

netflix.com/TheStaircase

Bill. kr. 345,- +avg. / 200,- +avg. (student)
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser.

Bill.: 370,- / 220,-Dørene åpner 18:30ID.: 18Kjøp Billett