Avskjedsturné Friday 9. march

Hvitmalt Gjerde + Special guests: The Modern Times

Nå er katta ute av sekken: Konserten på Parkteatret blir Hvitmalt Gjerdes aller siste klubbkonsert i Oslo. Kjøp billetter i god tid og få med dere en siste dans med et av Norges beste liveband!

Hvitmalt Gjerde er så skranglete at det ikke burde gått an å være så tilgjengelig samtidig. Etter femmere og seksere på terningen for fjorårets album «Våken», fikk Hvitmalt Gjerde nylig en velfortjent Spellemann-nominasjon i kategorien indie. De siste årene har rockebandet fra Bergen spilt overalt det kan spilles i Norge.

facebook.com/hvitmaltgjerde

The Modern Times fra Tromsø slapp i 2017 det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times». Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt av Deichman Musikkbloggen, mens oppfølgeren «Motörhead» ble listet på P13 og sluppet med en musikkvideo der selveste Atle Antonsen glefser i seg en burger i sakte film.

Bandets skranglete indierock/pop/punk kommer som et friskt pust med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front. Han kler de humoristiske tekstene med fortvilende undertone godt, og med sin energiske og jordnære spilleglede gjør dette The Modern Times til et av de mest spennende bandene i Norge for tiden.

Kvintetten har hatt et travelt år med lang norgesturné og en rekke festivalkonserter, blant annet på Øyafestivalen, Vinjerock og Buktafestivalen. De er for tiden i studio og jobber med nytt materiale.

5/6 «Ujålete, vindskeiv, rett-fra-hjertet-rock er hva dette tromsøkollektivet behersker aller best» – Dagbladet
5/6 «Det er noe udiskutabelt friskt og sjarmerende med denne gjengens kontante form for alternativ rock» – Deichmanske Bibliotek
4,5/6 «Den rastløse garasjerocken sitter, tight, livlig og spretten som den er» – Klassekampen
4/6 «Rocken er full av energi, med tøffe riff og catchy melodilinjer tydelig inspirert av Pixies og The Strokes» – GAFFA
«Musikk som bør nå ut til massene» – The Wilhelmsens

facebook.com/themoderntimesmusic

Billetter kr. 180,- + avg.

Bill.: 200,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett