TimeOut & Parkteatret pres. Saturday 20. august

Husky (AU)

Supp: Ane Bjerkan

Husky brukte over et år på den møysommelige prosessen med sitt andre album «Ruckers Hill». Nå er den endelig her, oppfølgeren til «Forever So», debutalbumet som fenget både bransje og publikum og lot bandet turnere Australia, USA og Europa i nesten to sammenhengende år. Lørdag 20. august besøker de Oslo og Parkteatret!

«Ruckers Hill» ble skrevet av Husky Gawenda under måneskinnet i et bortgjemt, lite rom i huset hans, og satt ut i livet av produsent Gideon Preiss, Gawendas fetter og langvarige samarbeidspartner. Plata gir oss 13 utsøkte nye låter, blant dem singlene «I’m Not Coming Back» og «Saint Joan», som i 2014 ble tildelt verdens største låtskrivingspris The Vanda and Young Award.

Det er vanskelig å tro at dette bare er bandets andre fullengder. Drivende folklåter lener seg mot drømmende, mer delikate spor. «Ruckers Hill» fanger det Huskys liveshow har blitt så kjent for: Mesterlig historiefortelling, upåklagelig musikalitet og nydelige harmonier.

Husky holder for tiden til i Berlin og legger i høst ut på veien i Europa, før de vender hjem til den australske sommeren. Ikke gå glipp av denne unike konserten.

huskysongs.com
facebook.com/huskysongs

Før Husky vil Ane Bjerkan (vokal og indisk harmonium) og Helga H. Blikås (vokal og cello) spille førstnevntes låter i et nedstrippet og akustisk format. Ane Bjerkan spiller alternativ pop med både akustiske og elektroniske elementer. Musikken slår et slag for inderligheten og sårbare tekster akkompagneres av perfeksjonert piano, luftige trommer, minimalistiske synther og stryk.

I januar kom den første singelen «Rainy Railway» på Oslo-labelet Yours Truly. Denne sommeren har bandet vært i Ocean Sound og spilt inn en plate, i tett samarbeid med produsent Kenneth Ishak, som kommer tidlig i 2017.

facebook.com/an3je/
«Rainy Railway» på Spotify
soundcloud.com/anemusikk

Billetter kr. 180,- + avg.

Bill.: 200,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett