Crap Comedy Festival 2019 Friday 25. january

Humornieu Talkshow

I år, som i fjor, tar Humornieu med seg et svært og ambisiøst talkshow-konsept opp på Parkteaterets scene. Showet har den ryddige tittelen «Humornieu Talkshow», men ryddigheten stopper der. Det er et flytende og levende talkshow, på godt og vondt, med Morten Ramm i programlederstolen og både humornieu-komikere og andre komikere som enten gjester i gjestestolen eller stående stand-up-komikere. I fjor var husbandet Jan Bøhler Band. I år vet de ikke hva eller hvem husbandet blir, men kan godt hende det blir det samme.

Med Morten Ramm, Vegar Tryggeseid, Martin Marki, Erlend Mørch +++

Fire år gamle humornieu er blitt en halvvoksen skikkelse i norsk humorbransje. Det er både en nettside (humornieu.no) og en scene (Nieu Scene), og er ledet av Morten Ramm, Martin Marki og Vegar Tryggeseid, i samarbeid med en stall unge komikere av både klassisk og uklassisk art.

Humorfestivalen Crap Comedy Festival er tilbake for niende året på rad. 24. – 26. januar 2019 kommer publikum til å få oppleve noen av de beste norske og internasjonale komikerne akkurat nå på Parkteatret.

facebook.com/crapcomedy

Bill. kr. 250,- +avg.
Dørene åpner kl. 19, showet starter kl. 20.00.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser.

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett