PiP Natt Saturday 15. june

hubbabubbaklubb DJ-set

Etter PiPfests siste festivaldag i Sofienbergparken, står hubbabubbaklubb klare bak DJ-pulten på Parkteatret Scene og venter på deg, slik at du kan fortsette festen langt inn i sommernatta.

hubbabubbaklubs første utgivelse, «Mopedbart», ble utgitt av det australske labelet Death Strobe i 2013. 7-tommeren, som kom i et svært begrenset opplag, fikk i løpet av kort tid oppmerksomhet over hele verden.

Etter et lengre avbrekk, kom bandet tilbake i 2017, da med 12-tommeren «Tomme Lommer». Kort tid etter, dukket enda en 7-tommer opp, «Eddie & Suzanne», denne gangen utgitt på det norske labelet Snorkel Records.

hubbabubbaklubb har rykte på seg for å være et solid og teatralsk live-band, og de har spilt på alt fra små kjellere til de største festivalene i Norge og utlandet. De er også resident-DJs på en rekke av Oslos mest spennende klubber og scener, som til stadighet huser våre favoritt DJs og live-acts.

hubbabubbaklubb, som skrives med kun små bokstaver, ga i fjor høst ut sitt debutalbum «Drømmen Drømmerne Drømmer», også gitt ut på Snorkel Records.

Det gledes!

facebook.com/hubbabubbaklubb

pipfest.no

Billetter kr. 225,- + avg. / 175,- (PiP rabatt) for de med festivalpass / fredagspass.
Kun ståplasser.

Bill.: 250,- / 200,-Dørene åpner 22:00ID.: 20Kjøp Billett