Slippkonsert / Yngling pres. Wednesday 5. october

Honningbarna

Supp: Frognerfruer

30. september slipper Honningbarna sitt fjerde album, på sitt eget plateseskap Nye Blanke. I oktober legger de ut på ny skandinavisk turné, hvor de nok en gang skal vise seg som Norges råeste liveband. Nå er det klart at turnéstarten blir med en Yngling-konsert på Parkteatret i Oslo, for publikum under 18 år!

De siste seks årene har Kristiansand-bandet gjort seg bemerket både i inn- og utland. Honningbarna debuterte i 2010 med EP-en «Honningbarna», og i 2011 vant de P3s konkurranse for usignerte band, Årets Urørt. Samme år ga de ut debutalbumet «La alarmane gå», som ble belønnet med en Spellemannpris i kategorien rock.

Siden har Honningbarna sluppet to album, «Verden er enkel» (2013) og «Opp de nye blanke» (2015), som brakte bandet ut på en tettpakket turné i Europa og en fellesturné med Razika i Norge. På sistnevnte runde fylte de Parkteatret til randen to ganger, både på Yngling-konserten og voksenkonserten senere på kvelden. Den enorme innsatsen landet Honningbarna den velfortjente seieren i kategorien Årets liveartist på P3 Gull 2015.

Dette blir Honningbarnas tredje Yngling-konsert, og vi gleder oss stort!

honningbarna.no
facebook.com/honningbarna

Frognerfruer er et band som liker å misbruke ordet shoegaze, for så å toppe det med skitten hardcore. Bandet ble startet av Leonard Van Vuuren (trommer) og Enis Kasikci (gitar og vokal) for to år siden, og senere forsterket med Herman Friis på bass.

Det siste året har de for alvor begynte å spille, og kan vise til konserter på blant annet UHØRT, Sentralen og Klubbrock XXL. 2. juni slapp bandet singelen «WW0 – Live» med tilhørende musikkvideo. Med inspirasjon fra band som Title Fight og Seahaven liker de å utforske og ha det gøy mens de spiller. Fengende, men til tider også dystre melodier er en gjenganger.
facebook.com/frognerfruer

Billetter kr. 100,- + avg.
(Foto Honningbarna: Tom Lund)

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: Under 18Kjøp Billett