All Things Live & Yngling pres. Sunday 20. october

Honningbarna

Supp: Hudkreft

Honningbarna er tilbake!

Et av våre viktigste og mest markante band, valgte i fjor høst å for første gang prøve seg på å ta en pust i bakken. Da hadde de akkurat gjennomført en omfattende turné etter sitt seneste albumslipp, «Voldelig lyd», der de blant annet spilte for et utsolgt og nedherja Rockefeller.

I sin intense levetid, har Honningbarna gitt ut fem album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og de har gjennom hundrevis av konserter stadig blitt hyppigere omtalt som landets beste liveband.

Like før sommeren annonserte bandet at de igjen skal fylle Rockefeller (26. oktober), men bortsett fra noen kryptiske drypp i sosiale medier, har det vært få andre livstegn å spore.

Nå bryter Honningbarna tausheten så til de grader, og annonserer både ny musikk og en to måneder lang høstturné!

23. august slippes den eksplosive dobbeltsingelen «Siden sist», bandets første utgivelse på over halvannet år. Låtene er også deres første med ny gitarist, svenske Johan Hansson Liljeberg, og er produsert sammen med Erlend Mokkelbost.

Om låtene sier de selv følgende:

«Vi vil at musikken vår skal være lyden av de livene en lever, ikke soundtracket av rømmingen fra dem. Også når livene vi lever ikke er særlig catchy, euforiske eller romantiske, men heller oppleves som forvirrende, uforståelige, eller kanskje også voldelige. Eller alt det der samtidig. Disse to låtene er det.»

Det er altså bare å glede seg til ny musikk OG konsert – for deg under 18 år – på Parkteatret i oktober 💚

facebook.com/honningbarna

Hudkreft
Hudkreft er et politisk engasjert band du bør ha merket deg allerede. De fire medlemmene spiller dønn ærlig pønk, som tar opp en rekke samfunnsaktuelle temaer. De har spilt sammen siden 2016, ga ut to debut-singler i november 2017, og slapp sin første EP i februar 2019.

17-åringene har spilt på alt fra Chateau Neuf, til Klubbøya og Vill Vill Vest, samt arrangert egen festival tre år på rad. Hudkreft er noen å holde øye med!

Spotify/Hudkreft

Bill. kr. 100,- +avg.
ID: under 18, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 125,-Dørene åpner 18:00ID.: under 18Kjøp Billett