All Things Live & Yngling pres. Sunday 20. october

Honningbarna

Honningbarna er tilbake!

Et av våre viktigste og mest markante band, valgte i fjor høst å for første gang prøve seg på å ta en pust i bakken. Da hadde de akkurat gjennomført en omfattende turné etter sitt seneste albumslipp, «Voldelig lyd», der de blant annet spilte for et utsolgt og nedherja Rockefeller.

I sin intense levetid, har Honningbarna gitt ut fem album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og de har gjennom hundrevis av konserter stadig blitt hyppigere omtalt som landets beste liveband.

Like før sommeren annonserte bandet at de igjen skal fylle Rockefeller (26. oktober), men bortsett fra noen kryptiske drypp i sosiale medier, har det vært få andre livstegn å spore.

Nå bryter Honningbarna tausheten så til de grader, og annonserer både ny musikk og en to måneder lang høstturné!

23. august slippes den eksplosive dobbeltsingelen «Siden sist», bandets første utgivelse på over halvannet år. Låtene er også deres første med ny gitarist, svenske Johan Hansson Liljeberg, og er produsert sammen med Erlend Mokkelbost.

Om låtene sier de selv følgende:

«Vi vil at musikken vår skal være lyden av de livene en lever, ikke soundtracket av rømmingen fra dem. Også når livene vi lever ikke er særlig catchy, euforiske eller romantiske, men heller oppleves som forvirrende, uforståelige, eller kanskje også voldelige. Eller alt det der samtidig. Disse to låtene er det.»

Det er altså bare å glede seg til ny musikk OG konsert – for deg under 18 år – på Parkteatret i oktober 💚

facebook.com/honningbarna

Bill. kr. 100,- +avg.
ID: under 18, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 125,-Dørene åpner 18:00ID.: under 18Kjøp Billett