Øya UNG & Yngling pres. Thursday 8. march

Honningbarna

Supp: Pom Poko

Vi gleder oss til å ønske Honningbarna velkommen tilbake til Parkteatret for å spille konsert kun for de under 18 år!

Kristiansand-bandet har i flere år gjort seg bemerket i både inn- og utland. Honningbarna debuterte i 2010 med EP-en «Honningbarna», og i 2011 vant de P3s konkurranse for usignerte band – Årets Urørt. Samme år ga de ut debutalbumet «La alarmane gå», som ble belønnet med en Spellemannpris i kategorien rock. Siden har Honningbarna sluppet flere album; «Verden er enkel» (2013), «Opp de nye blanke» (2015) og «Goldenboy» (2016).

Honningbarna er nå aktuelle med sin seneste utgivelse, fjorårets «Voldelig Lyd», og 8. mars skal de nok en gang vise at de er en av Norges råeste liveband.

facebook.com/honningbarna
honningbarna.no

Pom Poko er lyden av en fest med din nabo Totoro, en heftig diskusjon med et arsenal av Kodamas og Susuwataris, og en alvorlig mengde imaginær konfetti. Punk-attitude blandes med hele pophistorien til en eksplosiv pakke ofte sammenlignet med Duchess Says, Deerhoof og Le Tigre. Intense groover, spretne gitarer og låter du ikke hadde forventet å få på hjernen gjør Pom Poko til en intens og uforutsigbar liveopplevelse du sent vil glemme.

På kun ett år som band har Pom Poko spilt stappfulle konserter på blant annet Roskilde, Trondheim Calling, by:Larm, The Great Escape, Øya, Pstereo og Slottsfjell. Samtidig har de allerede gjort sine første konserter i det store utland, til stor jubel fra både publikum og presse. Etter bare tre singelslipp har de gode omtalene har haglet inn fra blant andre NME, DYI, BBC1, The Line of Best Fit, The Independent, Clash og mange fler.

facebook.com/pompokounofficial

Yngling er Parkteatrets konsertserie rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Målet er at de skal få oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk i ulike sjangre, på lik linje med det voksne publikum. Konsertene har fri eller øvre aldersgrense, rimelig billettpris, og begynner og slutter tidligere enn vanlig.

parkteatret.no/yngling

Øya Ung er en læringsarena for unge som ønsker å få mer kunnskap om, og praktisk erfaring i, å arrangere konserter og festivaler.

Bill. kr. 85,- +avg.
ID: under 18, ingen alkoholservering.
Pom Poko foto: Kristin Slotterøy

Bill.: 100,-Dørene åpner 18:00ID.: under 18Kjøp Billett