Sunday Digestive Sunday 3. december

Hockney

Hockney er en popduo fra Oslo bestående av Sigurd Fandango og Vegard Setrom. I juni slapp de sin andre singel «Vacation» til strålende anmeldelser.

Erik Valebrokk på «Mitt liv som Erik» ga singelen seks av seks stjerner og skrev: «Her er nemlig alt jeg elsker av popmusik og litt til: En latterlig fengende melodi, vilt fine harmonier, strykere som får hele kroppe til å vibrere av fryd, perfekte temposkifter og følgelig en ekstremt gjennomarbeidet struktur.»

Gaffa skrev: «Hockneys singelslipp kommer i det perfekte og riktige øyeblikk, i junis solprakt, for dette er låten som gjør seg når solen tittet frem over bakketoppen, mens piknikteppet utrulles og den norske befolkningen endelig snor seg rundt og spreller i varmt og grønt gress.»

På singelen har Hockney samarbeidet med de to popmestrene Sean O’Hagan (Sterolab, The High Llamas) og Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl). Låta er spilt inn dels i Ishaks studio i Oslo, dels hos O’Hagan i London. O’Hagan har laget strykearrangementet på låta, mens Ishak har produsert den. Sammen med Hockneys egne naturlige teft for deilige harmonier og catchy melodier, har det resultert i en leken poplåt som er et perfekt soundtrack for sommeren.

Hockney har tidligere gitt ut én singel, «Looking», som umiddelbart ble plukket opp og anbefalt av NRK Urørt. Urørt sammenliknet like godt bandet både med Kings of Convenience og The Beach Boys.

facebook.com/hockneyband

Billetter selges i døra. Inngang via Parkteatret Bar.
Foto: Jimmy Linus

Bill.: 100,-Dørene åpner 19:30ID.: 20