Yngling pres. Friday 20. october

Hkeem

Supp: Jonas Benyoub + Special guest: Temur

19 år gamle, Universal-signerte Hkeem fra Stovner har bare rappet i litt over ett år, men stortalentet med det fulle navnet Abdullhakim Hassane har allerede vist seg å være en av de unge, lovende artistene vi skal se opp for i 2017. Hkeem spiller to konserter på Parkteatret: Først en med fri aldersgrense, så en for publikum over 18 år.

Debutsingelen «Fy faen» ble umiddelbart ukas låt på P3, og har siden blitt en av årets største hits. I tillegg til å bikke millioner av streams på rekordtid, fikk låta sammen med den gjeve soundtrack-spotten æren av å navngi den første SKAM-episoden i seriens siste sesong. Det har vakt interesse verden over, og resultert i plasseringer på Spotifys virale lister både globalt og i land som Colombia, Argentina, Spania, Litauen og Italia.

Etter en hektisk festivalsommer og VG-listaturné, er Hkeem i høst klar for «Fy Faen Tour». På denne klubbturnéen får man høre både den store hiten og flere nye, uutgitte bangers. Hkeem kommer også til å ha med noen venner, så det er bare å glede seg! Foreløpig bekreftet: Temur!

facebook.com/OfficialHkeem

facebook.com/temuroffisiell

Jonas Benyoub er en ung artist fra Oslo som er godt kjent i hiphop-scenen.

Med god lyrikk og et bredt lydspekter er Jonas en allsidig utøver som passer inn i de fleste sjangre, og det er en av hovedgrunnene til at han har fått muligheten til å opptre rundt omkring i landet.

Navnet hans ble virkelig satt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm» fikk plass i NRKs mest populære serie, «Skam», noe som har bidratt til å åpne flere dører.

facebook.com/benyoubjonas

Bill. kr. 100,- +avg.
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.
Hkeem foto: Ouso Leigh / Boy Pablo foto: William Glandberger

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett