All Things Live & Yngling pres. Friday 23. august

Hit for Hit LIVE

Hit for Hit gjør to show på Parkteatret denne kvelden, ett Yngling show med fri alder og ett for de over 18.

Fikk du ikke med deg det utsolgte showet på Rockefeller i februar? Var du for ung til å komme inn, eller var du på vinterferie akkurat da? FORTVIL IKKE! «Hit for Hit LIVE» er endelig tilbake for to eksklusive konserter på Oslo-grytas fineste scene, Parkteatret, 23. august 💛

«Hit for Hit LIVE» er konsertforestillingen der Jakob Schøyen Andersen og Fridtjof Stensæth Josefsen tar med seg karakterene fra suksesserien «Hit for Hit» til scenen!

TV-serien «Hit for Hit» er en sketsjbasert mockumentary om musikk og musikkbransjen, som rullet over skjermene i regi av statskanalen våren 2018. Med en treffsikkerhet og gjenkjennelighet ut av en annen verden, ble karakterer som følsomme Lasse Lazer, bakpå beat-maker Odd Nasty og Patrik Ps backecrew fort allemannseie. Kanskje vil det også dukke opp en og annen klassiker fra duoens tid i «Kollektivet»?

Vinteren 2019 gikk liveshowet for fulle hus i hele Norge, og nå gjør vi en encore i hovedstaden med to show – ett Yngling-arrangement med fri alder og ett med 18-års grense.

facebook.com/HitforHitOffisiell

Billetter kr. 100,- + avg.
Fri alder, ingen alkoholservering. Kun ståplasser.
Foto: Tarjei Krogh

Bill.: 125,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett