Act pres. Friday 3. may

Hester V75

Hester V75 spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

Det begynner å bli noen år siden Hester V75 ble ansett som nykommere i den norske rapfloraen. Selv om mye har skjedd og mange nye navn har dukket opp, virker gruppen (og kollektivet deres Vibbefanger) tydelig upåvirket av omgivelsene. De holder på kjennetegnene sine ved å se bakover og framover samtidig, og har det siste året fôret oss med solide singler som «Sånn eg holder» på og «Vil ha mere». Sistnevnte gjestet av Mato Polo og Kjartan Lauritzen. Albumet «Dolce vita» kommer 22. mars, med lovnader om lekne og ettertenksomme tekster over sexy åttitallsvibber, hardtslående trommemønstre og luftig saksofon.

Hester V75s forrige festivalkonsert på Øyafestivalen, fikk 10/10 av musikkmagasinet NMHD, som skrev at de mente at Hester V75 er den beste rap-gruppen som holder på her til lands, og at konserten deres på Vindfruen bare overbeviste enda mer om at de fortjente hyllesten:

«Styrken til Hester V75 ligger i gruppens indre forståelse for hverandre, og ikke minst vennskapet og samkjøringen av tematikk de har fått til sammen.»

facebook.com/hesterv75

Billetter kr. 225,- (+avg.)
Kun ståplasser
Foto: Synne S. B. Bønes

Bill.: 250,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett