Kaos Music pres. Thursday 25. march

Heave Blood & Die

Fra Tromsø via Urørtfinalen, til Øyafestivalen og videre til Roskilde. Nå bosatt i Oslo, og med Fysisk Format i ryggen er Heave Blood & Die klare til å følge opp 2018 utgivelsen «Vol. II» med «Post People». Albumet er ambisiøst på grensen til det utopiske, men likevel iørefallende og beskrives av bandet selv som «lyden av imperialismen som legger murstein for murstein på det moderne samfunnets kollaps». En panoramisk sørgemarsj som fyrer av noen av de samme indre eksplosjonene som The Cure, Smashing Pumpkins og Killing Joke på sitt mest storslåtte.

«Tittelen Post People var et slags munnhell vi ofte vendte tilbake til i skriveprosessen. Jo mer vi diskuterte det, jo mer utfoldet begrepet seg: Et slags post-apokalyptisk univers, en verden uten det vi ser på som det etablerte idag. Men Post People er også en væremåte eller menneskelig overlevelsesstrategi, en type mennesker.»

Albumet er innspilt i Ocean sound, gitt liv gjennom mix av Graham Walsh (Holy Fuck, METZ, Viet Cong) og mastret av Paul Gold (Angel Olsen, Preoccupations, Beach House).
«Et univers der menneskeheten som en helhet har visker bort det moderne samfunnet, forlater kapitalismen, kvitter seg med ikke-berettiget autoritet, oppnår det klimanøytrale målet, likestilling for alle og avslutter krigen mot narkotika. Post People er veldig mye et aktivistisk verk, et kritisk syn på hvordan ting er, og alltid har vært. Satt i rytme og lyder med melodier som noen kan finne hyggelige.»

«Post People» slippes på resirkulert vinyl hos Fysisk Format 5. februar 2021.

facebook.com/heavebloodanddie

Bill. 250,- +avg.
Unummererte sitteplasser.
Dørene åpner kl. 19, konsertstart kl. 20.00.
Bestilling i baren foregår via QR-kode og betaling via Vipps.

 

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett