Crap åppå Park Friday 26. january

Hans Teeuwen (NL) – Real Rancour + Q&A

Hans Teeuwens fly fra Amsterdam ble i dag dessverre kansellert. Dermed blir det ikke Q&A som planlagt etter videovisningen av showet hans. Vi beklager dette og kjøpte billetter vil bli refundert.

Videovisningen av det fantastiske showet hans «Real Rancour» vil starte som planlagt kl 17.30, men vi vil ha gratis inngang for de som vil komme på dette. Håper dere vil komme og se show med oss.

I sitt nye show «Real Rancour» er Hans Teeuwen både provoserende og elskverdig. Med en kombinasjon av stand up, klovneri og cabaret, vet humoristen å vekke publikums hysteriske begeistring. «Real Rancour» har fått strålende kritikker, og ble valgt ut av The Guardian som et av deres topp humorshow i 2016.

«Caution, wayward genius at work»
★★★★ The Times

«Another extraordinary show»
★★★★ The Guardian

«Hans is your man»
★★★★ Mail On Sunday

«One of the greatest stand-ups ever» – Stewart Lee
«Cathartic … there was no handrail.» – Dylan Moran
«… the FUNNIEST thing I’ve ever seen in my life» – Bridget Christie

Norges alternative humorfestival Crap åppå Park er tilbake for 8. året på rar med nyskapende, provoserende og tøysete humor på Parkteatret, 24.-27. januar 2018.
Årets program inkluderer et eksklusivt intimshow med noen av Norges fremste komikere, Black Metal-dialogene fra New York, soloshow med Jonis Josef og Ahmed, vitenskapshumor fra Storbritannia, et supertalent fra Sverige og en live sitcom.

facebook.com/crapcomedy

Gratis inngang.
Dørene åpner kl. 17.00, showet starter kl. 17.30.

Bill.: 0,-Dørene åpner 17:00ID.: 18