Grappa Musikkforlag pres. Sunday 16. september

GURLS

Supp: Ole & Silje Huleboer

Det er godt gjort å stappe så mye ubestridt og dagsaktuelt jazztalent inn i en trio, men det er altså det GURLS er. Eller, stryk talent, disse meritterte folka er langt forbi det stadiet – vi snakker the såkalt finished article for lenge siden.

I GURLS finner du Ellen Andrea Wang, Hanna Paulsberg og Rohey Taalah, tre av landets mest ettertraktede musikere, i noe de selv kaller et musikalsk friminutt. Med lekende overskudd, trillende selvtillit, og en boblende og umiddelbar formidling med dybde.

Tekstene er direkte og musikken er intim, helakustisk og med en ubeskjeden popsnert. Her er også soul, rytmisk uimotståelighet og melodisk eleganse. Et sjangeroverskridende heksebrygg der gjengen lyrisk leker seg med, og spiller på, kjønnsroller og normer, humor og (konfronterende) kvinnelig seksualitet. Forfriskende og skamløst, som det jo selvfølgelig burde være.

facebook.com/gurlsband

Ole & Silje Huleboer spiller musikk som befinner seg i sjiktet mellom klassisk låtskriving og singer- songwriter tradisjonen med elementer fra sjangre som pop, bossa nova, viser og fransk chanson, blues og country. I mai 2016 slapp duoen debutalbumet Sounds Good! på Bangles & Brass Records til god mottagelse i pressen:

«Sounds Good! Er et fantastisk stykke norsk visepop som hadde fortjent langt større oppmerksomhet enn den fikk (…)» – Ando Woltmann, Morgenbladet

«Platen låter deilig som en inneklemt maifredag (…) (…) selv om de går inn i en britisk og amerikansk musikalsk tradisjonsrekke, gir de nytt liv til et nøkternt duoformat.» – Audun Vinger, Dagens Næringsliv

Deres neste fullengder, «We’re Making Music» gis ut på Bangles & Brass Records senere i år.

facebook.com/oleogsiljehuleboer

facebook.com/event

Billetter kr. 275,- + avg.
Foto: Julia Naglestad

Bill.: 300,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT