Parkteatret 15 år // Red Bull Sound Select pres. Wednesday 20. september

Gundelach + Rubiks + Mato Polo

Siden høsten 2016 har Parkteatret samarbeidet med Red Bull om talentutviklings-programmet Sound Select, der vi som kurator setter opp ferske artister sammen med en headliner. I september toppes plakaten av Gundelach, som med sin fantastiske falsett og nordiske analog-elektronika har blitt møtt med ros verden over. Kveldens to utvalgte Red Bull Sound Select-artister er Rubiks og Mato Polo.

GUNDELACH
Det er litt over et år siden Gundelach ga ut sin selvtitulerte debut-EP. I mellomtiden har han etablert seg som en av de mest interessante popartistene i Norge akkurat nå. 2. juni slapp han slapp han låta «Garden», som viser en mer dansbar side av artisten enn tidligere. Der debut-EPen hadde en mer melankolsk klang, er den nye singelen en lett og leken discolåt med silkemyk basslinje.

«Garden» markerer et nytt kapittel i historien om Gundelach, og er det første i en rekke nye samarbeid som vil resultere i hans kommende debutalbum. «Garden» er produsert av engelske John Calvert, skrevet med den norske hip hop-produsenten Aksel Carlsen (Unge Ferrari, Arif), mikset av Knut Sævik (Mungolian Jet Set) og mastret av Chris Sansom (Cashmere Cat, Todd Terje).
facebook.com/gundelachmusic
gundelachmusic.com

RUBIKS
Rubiks er en 18 år gammel produsent og artist fra Moss, som beveger seg i et urbant landskap uten å være bundet til noen spesifikk sjanger. Han har så lenge han kan huske hatt behov for å uttrykke seg gjennom kunst, og har vært innom både dans og drama før musikken ble hovedfokus. Etter mange år med øving ga han på Valentine’s Day i år ut konseptdebut-EPen «Love Songs Under 3:50». Nå er han klar med sin andre EP, og skal ta musikken til scenen!
facebook.com/Rubiksmusique

MATO POLO
Mato Polo fra produsent- og DJ-duoen Mato Grytten (produsentene i Hester V75) slapp i mai sin første sololåt via kollektivet og plateselskapet Vibbefanger. Prosjektet er allerede godt hauset opp i Bergens undergrunn, hvor låtene er blitt fremført et par sene kvelder på flere av byens utesteder hvor Mato Grytten DJer. Med på singelen er Charlie Skien, frontmann i Verdensrommet.
youtube.com/Ikkje min feil

facebook.com/event

Bill. kr. 100,- +avg. (Earlybird) / 200,- +avg. (Ordinær)
NB: kun et begrenset antall earlybird billetter i salg – disse er nå utsolgt!
(Gundelach foto: Simen Skari / Mato Polo foto: Synne S. B. Bønes / Rubiks foto: Thomas Flått)

Bill.: 120,- / 220,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT