ACT Entertainment pres. Saturday 12. june

Great News

Vi har måttet fordele publikum på to konserter denne kvelden for å imøtekomme kommunens restriksjoner. Alle billettkjøpere har mottatt informasjon om dette på e-post, husk å sjekke e-post for viktig informasjon om din billett.


Garasjerock og psych-pop venter, når Bergens-bandet Great News inntar Parkteatret 12. juni. 

Great News har skapt et lydspråk som bryter gjennom alle soniske grenser. Med hissige gitarer, soldynkede psykedeliske bøyninger og surf-soul-garasjerock, går bandet kollektivt i bane rundt i kaleidoskopet for hver release. Musikken deres er et nikk til klassiske alt-rock jams, men beholder egenskapen til å røre igjennom dagens skiftende lydbilde og kulturlandskap.

I 2017 slapp de det strålende debutalbumet «Wonderfault», som ble omtalt iblant annet CLASH, Q Magazine og Huffinton post. Nå er de aktuelle med sitt andre album, «Now and Them» og singelen «Greedy Little Thing». Sonisk ankommet et sted mellom tidlig Tame Impala og MGMT, føles «Greedy Little Thing» intim og surrealistisk, når fargene virvler sammen som et bevegelig bilde på et fotografi tatt om natten.

facebook.com/greatnewsband

Bill. kr. 250,- +avg.
Dørene åpner kl. 20.30, konsertstart kl. 21.00.
Unummererte sitteplasser.

Denne konserten er først flyttet fra 24. mars 2020 til 13. mars 2021, og senere til 12. juni. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

Bill.: 280,-Dørene åpner 20:30ID.: 18UTSOLGT