Atomic Soul pres. Thursday 21. february

GoGo Penguin (UK)

GoGo Penguin, omtalt som The Radiohead av britisk jazz, gjester Parkteatret torsdag 21. februar!

Den moderne jazz-elektronikatrioen, GoGo Penguin, er basert i Manchester og består av pianist Chris Illingsworth, bassist Nick Blacka og trommis Rob Turner. Musikken deres er blitt beskrevet som akustisk elektronika, men med en god blanding av rock, jazz og minimalisme. GoGo Penguin er noe helt unikt.

Debutalbumet «Fanfare» ble gitt ut i 2012, og ble svært godt mottatt av kritikere. Albumet «v2.0» (Gondwana Records) ble i 2014 nominert til den årlige musikkprisen Mercury Prize for Årets Beste Album.

Trioen sier selv at de henter inspirasjon fra artister og band som Aphex Twin, Massive Attack, E.S.T og den tyske teknogruppen Brandt Brauer Frick. I 2015 signerte de på det legendariske plateselskapet Blue Note Records (Frankrike), og kom med sitt første Blue Note-Album, «Man Made Object», i 2016.

De har nylig turnert med sitt eget lydspor til Godfrey Reggios kultfilm «Koyaanisqatsi» og deres siste album, «A Humdrum Star», ble utgitt 9. februar 2018.

GoGo Penguin har mottatt lovord i fleng, og vil på Parkteatret spille musikk fra sitt siste album, helt ny musikk og gamle hits fra deres mektige katalog. «Hypnotic stuff» skriver The Guardian, og vi er helt enige – dette er musikk for hjertet, hodet og føttene.

Vi ser frem til en helt unik og intim konsert med GoGo Penguin på Parkteatret 21. februar!

gogopenguin.co.uk
facebook.com/Gogopenguin

Billetter kr. 315,- + avg.
Kun ståplasser.
Foto: Yvonne Schmedemann

Bill.: 345,-Dørene åpner 19:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!