Øya UNG & Yngling pres. Monday 9. december

girl in red

Supp: Finding Neo

Norges nye indie-heltinne heter Marie Ulven og kommer fra Horten. Hennes musikalske prosjekt, girl in red, har høstet lovord både her hjemme og internasjonalt, med millioner av månedlige avspillinger og visninger på Spotify og YouTube.

Den 19 år gamle musikeren ble nylig spådd et rosenrødt 2019 av Norges fremste musikkeksperter. Hun ble kåret til Årets Urørt i fjor, opptrådte på P3 Gull, og låten «i wanna be your girlfriend» var å finne på New York Times prestisjefylte liste over de beste låtene i 2018. Musikknettstedet Gaffa omtalte konserten hennes under fjorårets Øyafestival som ett av festivalens absolutte høydepunkter.

Låtene hennes er uten filter, korte og direkte med en fri strøm av tanker og følelser om kjærlighet, sorg og besettelse. girl in red lager eksepsjonelt catchy og gode poplåter, med en umiddelbar egen identitet, drømmende indie-vibber og en dose lo-fi.

Vi gleder oss til konsert kun for de under 18 år!

girlinred.bandcamp.com
youtube.com/girlinred

Finding Neo
2019 har vært et spennende år for Mathias Keilegavlen og Andrea Ådland, som sammen utgjør Finding Neo. I vinter ga de ut sin kritikerroste debut-EP «Hits 4 Neokids», og i mai fikk de tittelen «Månedens Urørt» av NRK P3.

Det er også verdt å nevne at de stiller med seks musikere i bandet, som byr på en avslappende blanding av soul, indie og jazz. Selv sier de at de ikke vil binde seg til noen sjanger, men har fokus på, som bandnavnet tilsier, å finne noe nytt. Med eksperimentelle akkorder og heftige riff, blandet med energisk og myk vokal, ønsker Finding Neo, sammen med sine musikalske venner, å tilby en lytteropplevelse du ikke har hørt maken til.

facebook.com/findingneomusic
spotify.com/FindingNeo

Bill. kr. 100,- +avg.
Foto: Cameron Daravi

Bill.: 125,-Dørene åpner 18:00ID.: under 18UTSOLGT