Live Nation pres. Sunday 15. april

Giggs (UK)

Supp: Suspect + Ezzari

En av grime-scenens største er klar for Oslo! 15. april får vi besøk av sør-Londons innflytelsesrike rapikon Giggs.

I tiåret som har gått siden albumdebuten «Talkin’ Da Hardest», har Giggs’ distinkte flow og kreative ordlek gitt ham en dedikert og stadig økende fanskare.

Høsten 2016 slapp han sin fjerde plate «Landlord», en fullstendig kompromissløs utgivelse på hans eget selskap SN1. Den gikk rett til #2 på den britiske albumlista og ble med det hans høyest plasserte noensinne. Med gjester som Stormzy, Dubz, Donae’o og mange fler, kombinerte albumet Giggs’ karakteristiske, tilbakelente flow med frekk humor og høyst originale rytmer.

«Landlord» fikk en strålende mottakelse og ga den allerede prisbelønte rapperen flere utmerkelser og nominasjoner, blant dem Rated-pris som årets artist og MOBO-nominasjoner for beste album og beste hip hop-artist. En rekke gjesteopptredener har fulgt siden, deriblant på anthemet «KMT» og ytterligere et spor fra fjorårets Drake-utgivelse «More Life». Med det kom økt oppmerksomhet også fra den andre siden av Atlanteren.

I høst kom mikstapen «Wamp 2 Dem» med bidrag fra blant andre 2 Chainz, Young Thug, Dave, Popcaan og Donae’o. Selv om den også var tilgjengelig for gratis nedlasting på Giggs’ hjemmeside, tangerte tapen «Landlord»s salgslisterekord og gikk inn på andreplass i UK.

Nå gleder vi oss stort til å se Giggs på scenen i Oslo!

sn1giggs.com
facebook.com/Giggs

facebook.com/ezzari
facebook.com/officialsuspectotb
soundcloud.com/suspect

Bill. kr. 305,- +avg.

Bill.: 330,-Dørene åpner 19:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!