Live Nation pres. Monday 4. june

Giant Sand (US)

Supp: Patsy's Rats (US)

De startet opp på midten av 80-tallet, og har over 25 plateutgivelser bak seg. Med den re-innspilte debutskiva «Valley of Rain» med seg i kofferten, legger det ikoniske Giant Sand fra Tucson, Arizona, ut på en omfattende turné. Det er duket for nostalgi på Parkteatret, når Giant Sand gir oss «Valley of Rain» i ny drakt!

Da debutskiva ble gitt ut i 1985, besto bandet av Howe Gelb på vokal og gitar, Winston Watson og Tommy Larkins på trommer og Scott Garber på bass. Etter over 30 år i gamet og en rekke utskiftninger av bandmeldemmer, bestemte bandet seg i 2016 for å kaste inn håndkleet på ubestemt tid. Men det skulle heldigvis ikke ta lang tid før bandet kom til live igjen! I fjor sommer bestemte Howe Gelb og co seg for å gi førsteskiva nytt liv:

Med en Fender 30 amp i bruk, tørket Winston, Tommy, Thøger Lund og bandets nyeste tilskudd, Gabriel Sullivan og Annie Dolan, støv av den gamle klassikeren og ga den et nytt sound. 80-tallspreget har gjort seg gjeldende og skiva høres ut som den skulle ha hørt ut ved første utgivelse, i følge bandets presseskriv.

Giant Sand befinner seg i landskapet mellom alternativ rock, americana og roots, og er kjent for en imponerende katalog med gjesteartister, hvor blant andre PJ Harvey, Neko Case, Juliana Hatfield, Steve Wynn, M. Ward, Isobel Campbell m.fl. har vært innom.

Vi gleder oss til RETURNS TO VALLEY OF RAIN 4. juni!

facebook.com/giantgiantsand
giantsand.com

Support: Patsy’s Rats (US)
facebook.com/patsysrats
patsysrats.bandcamp.com

Bill. kr. 300,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 325,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett