Live: Stereopol Saturday 5. april

Get Dancy!

Get Dancy!s klingende slagord har alltid vært “dans på deg brokk til indierock!” og selv om det kanskje ikke finnes empirisk dekning for at noe sånt har skjedd, har disse lørdagene ført til minst en brukket ankel, en senebetennelse og utallige fysiske overanstrengelser på grunn av uhemmet og euforisk dansing. Vi kan ikke bare melde om negative og utmattende konsekvenser av Dancy-deltagelse, disse kveldene har også ført til en mengde highfives, kreative glowstick kreasjoner, nye vennskap og minst ett giftemål (inkludert baby).

Du ønskes derfor velkommen uansett om du bare vil ha en fest, håper på å møte din neste store kjærlighet, vil sjekke ut ny (og gammel) fet musikk, ha en nattlig treningsøkt eller bare har lyst til å henge med oss.

facebook.com/GetDancy

Vi har booket et eminent liveband til denne kvelden, nemlig Stereopol! Da de slapp sitt første knippe låter i form av en debut-EP i 2011, ble musikken beskrevet som stor og filmatisk pop med distinkt vokal. De ble raskt kronet Ukas Urørt og samtlige 5 spor fant veien til rikskringkastede radiobølger. Året etter kom debutalbumet “Timbres & Phrases” som GAFFA og Øyvind Berekvam kalte en “…oppsiktsvekkende sterk debut” og albumet resulterte i en perlesnor av femmere i bloggosfæren og lokalaviser. Stereopol tilbringer våren i studio med nytt materiale, for første gang som kvintett. Første resultat av dette er spretne “Fingertips” som hinter om et mer raffinert og perkussivt lydbilde.

facebook.com/stereopolband

Bill.: 100,-Dørene åpner 23:00ID.: 20Kjøp Billett