Sunday Digestive & Yngling pres. Sunday 3. february

Gerald Ofori

Gerald Ofori, den 17-årige produsenten, sangeren og rapperen fra Trondheim, har produsert sin egen musikk på gutterommet og i hjemmestudioet siden han var 11 år. Han er medlem i en generasjon av «technological boomers», klar og kapabel til å holde sitt eget fort i et musikkproduksjonslandskap der nytenkning og digitale ferdigheter er mer og mer fremtredende – og ettertraktet.

Som en del av den trønderske musikkfamilien Attack Music Label & Management, slapp Gerald debut-EPen «Missed Calls». Like etter første singelslipp («an$wering machine»), ble Gerald Ukas Urørt på NRK P3, han fikk god omtale i GAFFA, i det internasjonale magasinet I-D/VICE, NMHD, 730.no og Junkyard. I fjor fikk han også gleden av å spille på VILL VILL VEST i Bergen, og i sommer spilte han på Slottsfjellfestivalen og OBOS sin sommerfestival i Trondheim.

Geralds siste låt, «Hopeless», har et lydbilde som står i kontrast til «Missed Calls», med melodier som får enhver til å synge med. Sjangermessig tar singelen plass blant det mest moderne av hiphop og R&B, tvinnet sammen av Geralds karakteristiske mørkrøstede rap og sangstemme. Med catchy produksjon og fengende hook, har Gerald klart å bevise at han produserer veldig variert musikk.

Den unge artistens store lodd i musikklivet, er hans relative unge alder (med voksent innhold), evne til å produsere og skrive alt selv, og hans internasjonale fremtoning med engelske tekster og tidsriktige produksjoner.

Med turer innom EDM-sjangere, trap og future bass, har Gerald nå omfavnet sin unike vri på moderne R&B med melodiske elektroniske elementer. Han håper å formidle et budskap langt større og modnere enn hans bare 17 år på jorda skulle tilsi, med låter om kjærlighetssorg, identitet og fremtidsoptimisme.

facebook.com/officialgeraldofori

Billetter kr. 80,- (Selges i døra)
Kun ståplasser.

Bill.: 80,-Dørene åpner 19:30ID.: fri alder