Live Nation pres. Thursday 10. december

Gavin James (IE)

Supp: Shaun Bartlett

Gavin James fra Dublin er bare 24 år gammel, men har allerede oppnådd både førsteplass på salgslistene og pris for årets beste låt. Han er også den første artisten som har solgt ut Dublins Olympia Theatre før han har gitt ut et studioalbum. Nå kommer han tilbake til Norge etter å ha gjestet Stavernfestivalen tidligere år, denne gangen til Parkteatret.

Gavin vokste opp i Ashington i nord-Dublin, med besteforeldre som tidlig på 1900-tallet var kjente Irske operasangere. Han startet som vokalist i et tenåringband, inspirert av lokale helter som Damien Rice og klassiske soul-artister som Sam Cooke, og brukte deretter mye av studietiden til å spille tretimers show på Dublins puber, nesten hver eneste dag. Med en voksende selvtillit begynte han å lage eget materiale og fikk etter hvert mange lojale fans, før Gavins aller første singel «Say Hello» vant Irlands svar på Mercuryprisen (Meteor Choice) for årets låt, og deretter toppet hitlistene i over seks måneder.

Populariteten har gjort ham attraktiv blant artistkollegaer, og han har varmet opp for blant andre Ed Sheeran, Marina And The Diamonds, Nouvelle Vague, Beth Orton og Lianne La Havas. I mars i fjor var han support for James Blunt på hans utsolgte stadionturné i Europa.

Gavin følger nå opp den internasjonale suksess-EPen «Book Of Love» med den nye «For You».

«Heartfelt and utterly sincere pop» – The Line of Best Fit
«Our tip to be the next big singer-songwriter out of Ireland» – Shortlist
«His voice is absolutely astounding» – State

Vi gleder oss virkelig til å få besøk av Gavin James!

gavinjamesmusic.com
facebook.com/gavinjamesmusic

Support: Shaun Bartlett
shaunbartlett-music.com
facebook.com/shaun.bartlett

Billetter kr. 250,- + avg.
I salg f.o.m. fredag 21.08.15 kl. 10.00

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett