Ezzari, Stor (SE), Jonas Benyoub, Turab, Abelone, Temur, Kaveh, Yomi Baisa, Blvck O, Satilmis og Andreyun +++ Thursday 16. november

Gatekunst 6

Da har endelig tiden kommet for å feire et nytt kull med Gatekunst-talenter, når vi inviterer til feiring av Gatekunst 6-skiva via konsert på Parkteatret 16. nov. Her får man se noen av landets fremste nykommere på en og samme scene, samt et par ringrever som har vært med som mentorer. I tråd med hva Gatekunst-prosjektet står for, så er selvfølgelig konserten gratis og det er fri alder. Kvelden arrangeres i samarbeid med Universal Music og NRK P3.

Line up: Ezzari, Stor (SE), Jonas Benyoub, Turab, Abelone, Temur, Kaveh, Yomi Baisa, Blvck O, Satilmis og Andreyun +++.

GatekunstProsjektet (GKP) er et årlig arrangert ungdomsprosjekt i regi av hiphop-kollektivet Forente Minoriteter (FM), et kompetansesenter for ungdom og de som jobber med ungdom. Målet med prosjektet er å gi unge talenter som ønsker en karriere i underholdningsbransjen en reell læringarena der de kan få oppleve hvordan det er å være artist i den virkelige verden. Utgangspunktet er alltid ungdommenes egne interesser, drømmer, talenter og ressurser, og GKP tilbyr veiledning og inspirasjon til ungdommene som får erfaringer, kunnskap og nettverk. Veiledningen skjer i form av workshops der ungdommene samarbeider med kjente og etablerte artister som fungerer som mentorer og rollemodeller. Sluttresultatet er en plateutgivelse og en konsert der artistene og de unge talentene opptrer sammen.

facebook.com/Gatekunstnorge

Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.
Attending på Facebook-eventet = gjesteliste. NB! Begrenset antall plasser! Førstemann til mølla.
(Foto: Pål Helgerud / Adrian Kirkerud / Hemen Kebede / Samir Madad)

Bill.: 0,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alder