Avlyst Thursday 12. september

Garrett Kato (CA) & Riley Pearce (AU)

Konserten med Garrett Kato og Riley Pearce på Parkteatret er dessverre avlyst. Kjøpte billetter kan refunderes ved å kontakte Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97. NB: Siste frist for refusjon er 22.10.19 kl. 10.00.


Nydelig indie-folk, i form av Garrett Kato & Riley Pearce, kommer til Parkteatret i september!

Drøm deg bort til Australias langstrakte strender, når to av landets mest overbevisende singer-songwritere, Riley Pearce og Garrett Kato, legger ut på en delt headliner-turné med hele 16 datoer gjennom Europa. Vi er så heldige å få gjeste deres første stopp på turneen, på Parkteatret torsdag 12. september.

Garrett Kato, født i Canada med base i Australia, dukket opp i Byron Bay for ni år siden, med kun en bag med klær, en ryggsekk og en gitar, etter å impulsivt ha sagt opp dagjobben sin. Nå kan han skilte med over 20 millioner avspillinger på Spotify verden over, og utsolgte show og turneer med noen av Australias største artister.

Som liten lærte Riley Pearce seg ved et uhell å spille gitar venstrehendt, da han hermet etter idolene sine på TV. Han fortsatte så med å spille på lokale markeder og «open mic nights» i Perth. Nå selger han ut konserter over hele Australia, vinner priser, får millioner av strømminger på Spotify og turnerer internasjonalt.

I tillegg er både Kato og Pearce EP-aktuelle; Riley Pearce slapp EPen «The Landing Songs» 26. april, og Garrett Kato slipper «Distant Lands» 14. juni. Disse to turnékompisene har virkelig gjort noen imponerende hopp fra sine gatemusikant-dager, og det blir en glede for ørene og balsam for sjelen når de sammen kommer til Oslo i september. Det er ingen tvil om at dette blir en særs flott og intim konsertopplevelse!

garrettkatomusic.com
facebook.com/garrettkatomusic

rileypearce.com.au
facebook.com/RileyPearceMusic

Billetter kr. 250,- + avg. Billetter i salg fra mandag 13. mai kl. 10.00.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett