Avlyst Saturday 24. march

Fredrik William Olsen

Vårturneen med Fredrik William Olsen blir dessverre utsatt på ubestemt tid. Fredrik beklager alle ulemper dette fører med seg. Han håper å komme sterkere tilbake på et senere tidspunkt og annonsere nye datoer så fort som mulig. Kjøpte billetter refunderes ved å ringe Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97. NB: Siste frist for refundering er 08.04.18 kl. 12.00.

Som gitarist og vokalist i det etter hvert svært så folkekjære rockebandet Kråkesølv, er Fredrik William Olsen blitt velkjent for sine spissfindige tekster og catchy popriff. Han har en variert musikalsk bakgrunn, fra oppveksten i Bodøs punkmiljø via poplåtskriving med Sondre Justad til underfundige hiphop-prosjekter med nordnorske artister som Magnus Eliassen og RSP.

Fredrik William Olsen er nå aktuell med sitt tredje soloalbum «Kosmos og Kaos», som er et spennende musikalsk steg videre. Et samarbeid med hans gamle venn fra Bodø, den eksperimentelle musikeren Lars Myrvoll, har fått fram et utvidet kunstnerisk potensial i Olsens visesang. Instrumenteringen er rikere enn tidligere og bruken av studioets muligheter som instrument har resultert i et mer luftig klangbilde og moderne sound.

Resultatet er behagelig pop full av substans. Musikken er ikke enkel å sette i bås, men noe tyder på at dette vil gå hjem hos deg som saumfarte 00-tallets nettsteder etter indieband som Fleet Foxes, Grizzly Bear eller Animal Collective.

fredrikwilliamolsen.no
facebook.com/FredrikWilliamOlsen

 

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18