Utsatt - Ny dato kommer Saturday 21. march

Fredrik Høyer + Bendik Baksaas

Med nye tiltak fra Oslo Kommune for å bekjempe Korona-viruset, og av hensyn til publikum og involverte, utsettes konserten med Fredrik Høyer & Bendik Baksaas til ubestemt dato. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.

Vi vil sende ut e-post til alle billettkjøpere om ny dato når den er på plass, og vi vil annonsere dette på vår nettside og i konsertens Facebook-event.

Fredrik Høyer + Bendik Baksaas er en duo med to ganske ulike artister: Den ene er poet, den andre en DJ. Sammen utgjør de et band som utfordrer grenser. Deres organiske fremstilling av rap og spoken word, house og techno, har eksplodert hjerner rundt i Norge det siste året. I 2019 ga de ut det monumentale dobbeltalbumet «Til alt ute».

Fredrik Høyer er en jazzpoet fra Drammen, som også har blitt kjent som fremadstormende dramatiker, gatekunstner og skuespiller, blant annet fra forestillingen «Grønlandsūtraen» på Nationaltheatret.

Bendik Baksaas er en av landets mest karaktersterke elektroniske musikere. En minimalist til beinet. Med trommemaskin og sampler, har han utviklet en spillestil der lekenhet og presisjon lar detaljene være hovedattraksjonen. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata «Duets».

fredrikhoyer.no
facebook.com/fredrikhoyer

facebook.com/bendik.baksaas

Billetter kr. 320,- + avg. Billetter i salg fra tirsdag 17. desember kl. 09.00.
Kun ståplasser.
(Foto: Signe Fuglesteg Luksengard)

Bill.: 350,-Dørene åpner 20:00ID.: 18