Live Nation pres. Tuesday 17. march

FLETCHER (US)

Supp: L Devine (UK)

Den amerikanske popsangeren og låtskriveren Cari Elise Fletcher, bedre kjent som FLETCHER, hadde sitt musikalske gjennombrudd i 2011, da hun konkurrerte i den amerikanske versjonen av The X Factor.

Noe senere, mens hun studerte ved New York University, tok hun et friår og flyttet til Nashville for å samarbeide med produsent Jamie Kenney. Det var her singelen «War Paint» ble til, og i september 2016 ga hun ut sin debut-EP «Finding Fletcher».

I august 2018 ble hun signet på Los Angeles-baserte Capital Records, hvor vi også finner artister som Halsey, Katy Perry, Mary J. Blige og Sam Smith. Bare noen måneder senere fikk vi servert singelen «Undrunk», og i mars gjestet hun The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. På sensommeren kom hennes andre EP, «you ruined new york city for me», og kort tid etter ble det annonsert at hun og Lewis Capaldi skal være Special Guests på Niall Horans Nice To Meet Ya Tour i 2020 (ja, vi snakker om Niall Horan fra One Direction). Wow!

FLETCHER er et navn vi garantert kommer til å høre mye i fremtiden, og hvem vet hvor lenge hun kommer til å spille på små og intime konsertscener! Benytt anledningen, ta turen til Parkteatret 17. mars 💛

findingfletcher.com
facebook.com/fletcher

L Devine (UK)
Det er ikke hvem som helst som skal varme opp for FLETCHER i mars! Den 22 år gamle popartisten fra Newcastle, var før jul å finne på VOGUES liste 9 Musicians Set To Go Global In 2020, i godt selskap av artister som No Rome, Yungblud og Aitch. I slutten av januar kan vi vente oss ny musikk fra popynglingen, når hun gir ut singelen «Boring People».

Til tross for sin unge alder, har hun allerede rukket å skrive hits for andre artister, deriblant den svenske electropop-duoen Icona Pop. – En artist det virkelig er verdt å følge med på.

ldevinemusic.com
facebook.com/LDevineMusic

Bill. kr. 260,- +avg.
Det er også Meet & Greet billetter i salg til dette showet.
Kun ståplasser.

Bill.: 290,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett