Klubb Fleetmac Wood presenterer Friday 8. june

Rumours Rave

I februar 1977 kom Fleetwood Macs album «Rumours» til verden! 41 år senere er Oslo og Parkteatret et av stoppestedene til Rumors Rave Tour! Konseptet Rumors Rave har besøkt byer som San Fransisco, LA, NY, London og Berlin, og har siden 2012 vært vertskap for begivenheten og feiringen av Fleetwood Macs omfattende back-katalog. De har delt sin lidenskap med hedonister over hele verden, for å hedre et av vår tids største band!

Med eksklusiv remiks laget for dansegulvet, er ikke bare dette DJ-settet en hyllest til en av de største bandene i vår tid, men også en rave som re-framer Fleetwood Macs musikk. Det blir både disco, techno og house, når DJ Roxanne Roll og Smooth Sailing står bak DJ-spakene på Parkteatret 8. juni. Kle deg som om det skulle vært 1977, og finn veien til dansegulvet sammen med oss <3

Dresscode: 1977, glitter og glam!

Slik høres det ut: soundcloud.com/fleetmacwood 
Slik ser det ut: vimeo.com

FLEETMAC WOOD
Fleetmac Wood er et kollektiv bestående av DJ- og produsentduoen Alex Oxley og Lisa Jelliffe. Ideen om å hoste og produsere Fleetwood Mac-fester med originale remikser, fikk Jelliffe etter at hun gang på gang så sitt publikums positive reaksjoner da hun spilte Fleetwood Mac-remikser. Siden 2012 har duoen arrangert fester og turnert rundt om i verden, deriblant på festivaler som Glastonbury og Burning Man.

Facebook I Twitter I Instagram I Soundcloud I Youtube

Bill. kr. 130,- +avg.

Bill.: 150,-Dørene åpner 23:00ID.: 20Kjøp Billett