Stageway pres. Monday 14. june

Fieh

Vi har måttet fordele publikum på to konserter denne kvelden for å imøtekomme kommunens restriksjoner. Alle billettkjøpere har mottatt informasjon om dette på e-post, husk å sjekke e-post for viktig informasjon om din billett.


Fieh har som sin målsetning å levere engasjerende kvalitetsmusikk til sitt publikum – både live og på plate. Bandet slapp sitt debutalbum «Cold Water Burning Skin» på anerkjente Decca Music, til strålende anmeldelser. De ble også nominert til beste pop-gruppe under Spellemannprisen samme år. Det musikalske kollektivet er virkelig i ferd med å sette sitt preg på musikkbransjen langt utover Norges grenser.

Fieh kombinerer vibber fra musikalske æraer, før bandmedlemmene var påtenkt, med et moderne uttrykk. Bandet legger ikke skjul på at de synes instrumentene låt bra på 70-tallet, og henter inspirasjon fra jazz, funk R&B og soul, side om side med pop og hiphop fra de siste to tiårene.

Alle som har opplevd en konsert med denne gjengen, vet at det er en opplevelse av de sjeldne. Man skal være rimelig iskald for å ikke la seg rive med av energien og tilstedeværelsen som formelig oser av scenen. Det er rett og slett få norske band som kan sammenlignes med Fieh!

facebook.com/fiehfiehfieh

Bill. 280,- +avg.
Unummererte sitteplasser.
Dørene åpner kl. 20.30, konsertstart kl. 21.00.
Bestilling i baren foregår via QR-kode og betaling via Vipps.
(Foto: Jonathan Vivaas Kise)

Denne konserten er flyttet fra 24. mai til 14. juni. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

Bill.: 310,-Dørene åpner 20:30ID.: 18