Yngling & Atomic Soul pres. Friday 9. november

Fay Wildhagen

Supp: Listen to Girl

Fay Wildhagen spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden: Først en Yngling med fri aldersgrense, og deretter konsert med 18-årsgrense.

Fay Wildhagen kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Med albumet «Snow» ble hun nominert til Spellemannspris og årets nykommer under P3 Gull, og gjorde over 70 konserter rundt om i Norge og i utlandet. Blant annet var hun ute på en support-turné med Mew.

Fredag 21. september kommer det etterlengtede oppfølgeralbumet «Borders». Den unge gitar-virtuosen og ekstreme låtskrivertalentet har fått utfolde seg på ny, og «Borders» både låter og føles som Fay, men det er likevel annerledes enn kritikerroste «Snow». På by:Larm leverte hun smakebiter til stor begeistring fra fans og presse, og til høsten får flere byer muligheten til å oppleve Fay og hennes nye band live.

Utgivelsen feires nemlig med påfølgende turné, og det nye livebandet består av stjernelaget Kristoffer Lo (blås og gitarer), Jonas Barsten (trommer), Andreas Rødland Haga (bass), og Eirik Kiil Saga (keyboards). Det er bare å glede seg!

facebook.com/faywildhagen
faywildhagen.com

Support: Listen to Girl
Midt i den blomstrende unge musikkscenen finner vi Listen to Girl, en duo som gir en opplevelse av noe gjenkjennelig og uoppdaget på samme tid. Listen to Girl består av gitarist, sanger og primus motor Christian Winther og sanger og multiinstrumentalist Ina Sagstuen. Med forlokkende låtskriving, nyskapende tanker, to magiske stemmer og drivende gitar omfavner duoen kjærligheten til post-punk, indie folk og bossa.

«Magien ligger i de to stemmene. Alt kunne vært sunget av han og henne, og stemmene glir inn i hverandre på helt unike måter.» – Marius Lien, Morgenbladet
«Sounding out of step and out of time from many of the Nordic guitar and pop scenes, it’s this uniqueness which makes them such a refreshing act.» – Line of Best Fit

facebook.com/listentogirl
listentogirl.com

Bill. kr. 100,- +avg.
Kun ståplasser. Ingen alkoholservering.

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett