Avlyst Thursday 20. september

Farida

Supp: ANE

Konserten med Farida 20. september er dessverre avlyst pga. uforutsette hendelser. Kjøpte billetter kan refunderes ved å kontakte Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97. NB: Siste frist for refusjon er 12.11.18 kl. 12.00.

Farida har siden 2016 vært på leppene til de aller fleste nasjonale og internasjonale bloggerne i musikkverden. Hun fikk strålende kritiker og ros fra Billboard, The FADER, NYLON og MTV, da hun slapp sine to første singler «Three Weeks» og «Solo Ride». Samme år erobret hun by:Larm, hvor hun vant den gjeve prisen «Årets Forbilde». Med et imponerende live-sett sikret Farida seg spillejobb på Øyafestivalen samme sommer, og var support for Dua Lipa på Parkteatret. I 2017 sto hun på scenen på festivaler som South by Southwest i Texas og Stockholm KF. Hun har også varmet opp for storheter som Ne-Yo i Oslo spektrum.

I januar slapp Farida låten «You» på eget label, som på én dag hanket inn over 100k streams (i skrivende stund har låta 900k streams på Spotify). Låta fikk norske og utenlandske medier til å snakke, nok en gang. I april kom «Friends», som ble listet på P3 før den ble sluppet.

Gaffa Sverige sier dette om Farida: “Legg dette navnet i minnet, for med mindre denne nordmannen erobrer, i det minste, det området vi kaller Skandinavia snart, er det ingen rettferdighet”, mens britiske Clash Magazine beskriver musikken hennes slik: “Mørk neo-soul med R & B-overtoner, hennes sublime pop-touch sikrer hennes fløyelsrike stemme med materiale som skjærer litt dypere.”

Farida jobber for tiden med forskjellige produsenter i både inn- og utland, og i august slippes EPen «I Don’t Drink», som vil inneholde en god blanding av uptempo og ballader. Slippkonserten blir på Parkteatret 20. september. Velkommen!

facebook.com/Musicbyfaridaa

ANE har drevet med musikk siden hennes første opptreden i sin tantes bryllup som 4-åring, og er med sin helt unike stemme endelig klar for å dele sine tanker og følelser med resten av landet. Etter gjentatt suksess fra flere live-opptredener har hun allerede klart å engasjere mange med sine ufiltrerte tekster, og er nå klar for å bli med det hun forteller er en av sine favorittartister på Parkteatret 20. september. Musikken blir beskrevet som drømmende norsk pop/R&B, hvor man blir kjent med ANE som en ærlig håpløs romantiker. Hun jobber for tiden med mer spennende musikk vi snart vil få gleden av å høre.

facebook.com/ANE

Billetter kr. 200,- + avg.
Foto: Patrick Oldenborg

Bill.: 220,-Dørene åpner 19:00ID.: 18