Yngling pres. Thursday 18. october

Ezzari

Supp: Nalband + Unge Beirut + DJ Skolen

Med franske rytmer har Ezzari fått folk til å synge med på låter som «Casablanca» og «Dør for deg», samtidig som hans lyriske talent har fått skinne på rap-låter som «Ikke ring meg». Han har mange baller i luften, og har gjort seg kjent både gjennom musikken sin, og som host for podcasten og radioprogrammet Andregenerasjonen. I sommer har han spilt konserter landet rundt, med stopp på store festivaler som Slottsfjell og Havna, i tillegg til turné med VG-lista.

Ezzari har høstet skryt for å lage rap fra hjertet, og er symbolet på en ny generasjon artister som lager låter med budskap. P3 skriver i en anmeldelse at man kan trekke paralleller til Karpe Diem, samtidig som Ezzari har klart å skape noe nytt.

Kun en måned etter å ha lagt ut sin første låt på YouTube, en remix av Meek Mills ”Blue Notes”, signerte Ezzari med Universal Music og DefJam. Musikken hans er kjennetegnet av sterke tekster, en wavy sound og rytmer som fenger. Hittil i 2018 har han droppet flere singler, blant annet gatebangeren «Ikke ring meg», gladlåta «Jaja» sammen med Kald Flamme, og sommerhiten «Casablanca».

Ezzari spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden: Først en Yngling med fri aldersgrense, og deretter konsert med 18-årsgrense.

ezzari.no
facebook.com/ezzari

Nalband
«Vi er født i en blokk, vi skal dø i en blokk», rapper Nalband i gjennombruddslåta «Zlatan» (2017), som inkludert remikser har passert én million Spotify-strømminger. 20-åringen Nalband var første elev på Jonathan «Boss» Castros Hiphop101-kurs på Rommen ungdomsskole, der også fremadstormende rappere som Ezzari, Yomi og Nawaz har spilt inn sine første rim. Nalband er oppvokst med Karpe og Erik og Kriss som sine første musikalske helter, og har fortsatt liten interesse for amerikansk hiphop. For ham er rap et verktøy for å vise hvem han er og hvor han kommer fra. Nalband er typisk for en ny generasjon groruddøler, med store ambisjoner for både utdanning og kunst. Han sitter nærmest daglig fire timer på Kongsberg-toget, dit han pendler for å utdanne seg som optiker, samtidig som han har som ambisjon om å bli den råeste rapperen i Norge. Han har allerede battlet Nils M/Skils og samarbeidet med folk som Pumba, Jonas Benyoub, Temoor og Lotus, men har blitt kresen med utgivelsene sine. «Jeg vil heller lage en bra låt som er ekte og ærlig, enn fem låter som er helt okei».
facebook.com/nalbandjr

Unge Beirut
Unge Beirut har de siste månedene markert seg som en av de mest lovende artistene fra sørlandet. Med sin fine sommerlåt «Telefonsvar» og klubb-bangeren «BDKFO» er det ingen tvil om at dette er en ung fresh artist å se opp for fremover. I 2018 er han aktuell med en debut albumet «Hevnen er søt, men jeg tilgir deg», med spennende gjester. Med røtter fra Lebanon, tar han med seg det melodiske lydbildet fra midt-østen og blander det inn med vestlig trap/rap. Resultatet er et energisk og dansbart show med Unge Beirut.
facebook.com/UngeBeirutOffisiell

DJ Skolen
DJ Skolen er et prosjektsamarbeid mellom Oh Mama! Crew og Oslo Røde Kors ressurssenterene Café Condio og Orkis.
facebook.com/djskolenoslo

Bill. kr. 100,- +avg.
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.
Ezzari foto: Ousu Leigh

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett