Saturday 19. may

Eyes Wide Open (SE)

Supp: Azmaroth + Firefight

For første gang tar Eyes Wide Open turen til Norge. Med seg som support denne kvelden har de sine venner Azmaroth og Firefight!

Eyes Wide Open har siden 2011 banet seg vei i den svenske metal-eliten. Deres musikk har blitt klassifisert som melodiøs death metal og metal core, men Eyes Wide Opens sjel ligger i melodien, store refrenger og catchy riff.

«And So It Beggins» (2017) er bandets tredje utgivelse, og den siste delen av deres triologi: Det hele startet i 2012 med EPen «Revelations», som forteller om hva som kommer til å skje dersom vi fortsetter å misbruke vår planet. Med debutalbumet «Aftermath» fra 2013, presenterer bandet ett ultimatum på hvordan vi kan fortsette å leve i denne verdenen. «And So It Begings» utspiller seg i nåtid, med vår situasjon i verden og alle problemer som krig, miljøkatastrofer og vårt søken etter luksus som utgangpunkt. Vil åpenbaringene vise seg å være sanne?

facebook.com/Eyes.Wide.Open.SWE

AZMAROTH
Norge er en uendelig maskin når det gjelder å produsere kvalitetsmusikk i metal-sjangeren. Faktisk er Norge et av de landene i verden med flest metal-band per innbygger. Man vet aldri hva slags metallisk kraft som er det neste som vil dukke opp.

Azmaroth er svaret. Etter starten i 2015, har bandet produsert solid lyd som bare venter på å nå dine ører. Stilistisk spiller de en groove-orientert form for heavy metal, og de har mye til felles med 90-tallets Metallica, Pantera og Lamb of God. Det som skiller Azmaroth fra resten er deres mytologiske atmosfære og vendinger.

facebook.com/azmaroth

FIREFIGHT
Firefight er et metal-band i den alternative sjangeren; De spiller alt fra groove metal til de tyngre sjangrene. Riffene er harde, trommene tunge og skrikene høye, resultatet er Firefight! Det siste året har Firefight spilt på Garage og Inside Rock Café i Bergen, og nå er de straks klare for Hulen og Parkteatret.

facebook.com/Firefight.no

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett