Slippkonsert Friday 22. april

Erik de Torres

Supp: INT + Kjartan Gaulfossen

Erik de Torres har opptrådt på klubb- og konsertscener over hele landet, og spilt på festivaler som Slottsfjell, Leutenfest, Norwegian Wood, STUDiO, Granittrock og Musikkfest. Vi snakker om en dreven liveartist og utadvendt scenepersonlighet som leverer et klassisk rapshow med høy festfaktor.

Straks går startskuddet for rapperens nye prosjekt «Jadda det går framover», oppfølgeren til den kritikerroste morsmålsdebuten «Kjør pent» fra 2014. Det hele feires med slippfest på Parkteatret fredag 22. april, med 2016-utgaven av backingbandet The One Uppers i ryggen – i tillegg til soulsanger Paul Tonning og DJ Konkret.

På scenen denne festkvelden dukker det også opp flere gjester som vil annonseres fortløpende.

The One Uppers:
Paul Tonning – vokal, tangenter
DJ Konkret – turntables
Abdi Baisa – vokal, gitar
Andreas Rødland Haga – bass

facebook.com/erik.detorres1

INT
Etter flere bemerkelsesverdige opptredener på Skeez-TV og en rekke scener rundt om i landet, slapp INT nylig sin første singel «Komposten». Når Erik de Torres feirer albumslipp på Parkteatret den 22. april, er det en av hip hop-undergrunnens kvasseste penner som kickstarter kvelden.
Sjekk ut videoen til «Komposten» her.

Kjartan Gaulfossen
I april følger Kjartan Gaulfossen sammen med produsent Erlend Smithee opp fjorårets kritikerroste album ‘Rein by’ med skiva “Treig ny verden”. Mye av det nye materialet får livepremiere på Parkteateret denne kvelden når den introspektive rapperen med et særs utadvendt liveshow varmer opp for Erik de Torres!
Hør singelen “Hjem” her.

Billetter kr. 160,- + avg.

Bill.: 180,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett