Avlyst Wednesday 21. october

EPHEMERA

Denne konserten er dessverre avlyst, ikke utsatt som tidligere annonsert. Kjøpte billetter refunderes ved å kontakte Ticketmaster her: help.ticketmaster.no. NB: siste frist for refundering er: 13.12.2020.


EPHERMERA er igjen klare for å la sine vakre og unike harmonier fylle landets konsertscener! Med seg har de sangskatter fra en fyldig katalog og det kommende albumet «SEASONS», som slippes våren 2020. EPHEMERA lover en hjertevarm og stemningsfull konsertopplevelse, perfekt for et lydhørt publikum.

EPHEMERA er en av Bergens aller mest kjente popgrupper gjennom tidene, og hadde sin storhetstid på 2000-tallet , da de ga ut hele fem album. Gruppen fikk sitt store gjennombrudd med hiten «Girls keep secrets in the strangest ways» i 2003. De har mottatt Spellemannprisen i klassen popgruppe i 2002, for albumet «Balloons and Champagne», og i 2003 for albumet «Air».

«Vi har vært her hele tiden, vi. Drømt og planlagt. Laget låter i det stille, øvd sammen og drømt litt mer. Vi hadde bare litt annet på tapetet en stund der, men dette har hele tiden vært planen og meningen – å lage mer musikk sammen. Alternativet er det ingen av oss som orker».
– Ingerlise Størksen, Ephemera

facebook.com/ephemeragirls
ephemera.com

Det er ulike billett typer i salg til dette showet:
Enkeltbilletter: 370,- +avg.
2-mannsbord: 740,- +avg.
3-mannsbord: 1110,- +avg.
6-mannsbord: 2220,- +avg.

Kun ståplasser
Bestilling i baren foregår via QR-kode og betaling via Vipps.

Pga. koronasituasjonen har vi delt konserten med EPHEMERA 21. oktober i to. Alle billettkjøpere har fått tilsendt e-post vedrørende dette.

Bill.: 400,-Dørene åpner 18:00ID.: 18