Season Tour Wednesday 21. october

EPHEMERA

Supp: So Are We

EPHERMERA er igjen klare for å la sine vakre og unike harmonier fylle landets konsertscener! Med seg har de sangskatter fra en fyldig katalog og det kommende albumet «SEASONS», som slippes våren 2020. EPHEMERA lover en hjertevarm og stemningsfull konsertopplevelse, perfekt for et lydhørt publikum.

EPHEMERA er en av Bergens aller mest kjente popgrupper gjennom tidene, og hadde sin storhetstid på 2000-tallet , da de ga ut hele fem album. Gruppen fikk sitt store gjennombrudd med hiten «Girls keep secrets in the strangest ways» i 2003. De har mottatt Spellemannprisen i klassen popgruppe i 2002, for albumet «Balloons and Champagne», og i 2003 for albumet «Air».

«Vi har vært her hele tiden, vi. Drømt og planlagt. Laget låter i det stille, øvd sammen og drømt litt mer. Vi hadde bare litt annet på tapetet en stund der, men dette har hele tiden vært planen og meningen – å lage mer musikk sammen. Alternativet er det ingen av oss som orker».
– Ingerlise Størksen, Ephemera

facebook.com/ephemeragirls
ephemera.com

So Are We leverer americanainspirert popmusikk med fokus på historiefortelling. Musikken deres er stappfull av nydelige harmonier, inderlig vokal og treffende tekster. Deres første singel «Heart On A Wire» fikk terningkast 6 i Romerikets Blad med påfølgende ord; «Det er sjelden en debut er så stødig og stilsikker». Nytt album «Piece Of The Puzzle» slippes høsten 2020.

facebook.com/soarewe
spotify.com/soarewe

Billetter kr. 370,- + avg.
Kun ståplasser

Bill.: 400,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett