Army of the North Star Tour 2018 Saturday 3. november

Enslaved + Vreid + Gaahls WYRD

Supp: Whoredom Rife

I november legger Beyond the Gates-festivalen, som normalt sett har tilhold i Bergen, ut på veien. «Army of the North Star Tour 2018» blir den heftigste metal-pakken som har rullet langs norske og svenske landeveier på lange tider. Turneen toppes av de norske metal-nybrottsarbeiderne, Enslaved. I tillegg får det Spellemann-vinnende bandet godt selskap av Vreid, Gaahls WYRD og Whoredom Rife.

I fjor gjorde Enslaved en eksklusiv Beyond the Gates-konsert, hvor de spilte gjennom hele sitt sjangerdefinerende debutalbum. I år står det klassiske albumet, «Frost» for tur på samme sted. Til vinteren skal bandet dra meg seg litt av denne magien ut på veien og gjøre et sett med låter fra tidlig i karrieren, samt låter fra deres Spellemann-vinnende og kritikerroste album, «E» fra i fjor.

enslaved.no
facebook.com/enslaved

Vreid er allerede for veteraner å regne, og som sogna-metal-sjangerens fremste fanebærere. Bandet har nylig spilt inn oppfølgeren til 2015-albumet, «Solverv». Det kommer til å smelle hardt!

vreid.no
facebook.com/vreidofficial

Gaahls WYRD er det nye bandet til Gaahl, kjent som vokalist i Gorgoroth, God Seed og Trelldom. Bandet har nettopp unnagjort to Europa-turneer, og er for øyeblikket i studio for å spille inn nytt album som er ventet til høsten. Bandet vil fremføre et utvalg sanger fra hele Gaahls karriere, samt originalt materiale. Dette bandet er et monster i konsertsammenheng.

gaahlswyrd.com
facebook.com/gaahlswyrd

Billetter kr. 375,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 400,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT