Live Nation & Yngling pres. Thursday 4. october

Emma Blackery (UK)

Supp: Lilly Ahlberg (SE/UK)

Emma Blackery er født og oppvokst i Essex. I barndommen hørte hun mest på klassisk popmusikk, frem til hun i tenårene oppdaget pop-punk og band som Green Day, blink-182 og My Chemical Romance. Inspirert av sjangeren begynte Emma å skrive låter, og i en alder av 18 år var hun med i et lokalt band. Etter at dette ikke brakte suksessen hun ønsket bestemte Emma seg for å gå solo, og hun la ut musikken på sin egen YouTube-kanal.

Emma begynte å videoblogge, og hun delte alt fra humoristiske sketsjer til sine tanker om livet. Dette førte til at hun opparbeidet seg en lojal fanbase.

Blackery debuterte med EPen «Human Behaviour» i 2012, som raskt ble fulgt opp av «Distance EP». Sistnevnte seilte inn på toppen av nedlastnings-listene i lanseringsuka i 2013.

Den produktive artisten fortsatte å videoblogge og spille inn musikk, og hennes tredje EP «Perfect» ble sluppet på hennes 23-årsdag i 2014. Den klatret til topp 10 på rock og metal-singellista i UK.

Emmas fjerde EP «Sucks to Be You» kom to år senere, og hun la ut på veien med pop-punkerne Busted, på deres «Pigs Can Fly tour». De spilte 18 konserter over hele Storbritannia.

Blackery var klar med sin femte EP «Magnetised» i 2017. Her beveger hun seg mot popmusikken, og forlater sin tenårings kjærlighet pop-punk. EPen debuterte på Top 75-albumlista i UK.

Nå er 26-åringen klar for turné i Europa, og 4. oktober står endelig Oslo og Parkteatret for tur!

facebook.com/EmmaBlackery
facebook.com/event

Support: Lilly Ahlberg (SE/UK)
lillyahlberg.com
facebook.com/lillyahlbergmusic
Spotify

Bill. kr. 150,- +avg.
VIP pakke: 650,- (inkl. billettavgift)
VIP pakken inneholder konsertbillett, meet and greet med foto, plakat og laminat.

Denne konserten ble flyttet fra 19. mars. Billetter kjøpt til den opprinnelige datoen er fortsatt gyldige. Alle som ikke har mulighet til å komme på den nye konserten kan kontakte Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97 for refusjon av billetter. NB: Siste frist for refusjon er 13.04.18 kl. 12.00.

Bill.: 170,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett