Sunday Digestive pres. Sunday 17. february

Emilie Storaas

Mange fikk øynene opp for vokalisten og låtskriveren Emilie Storaas da en av låtene hennes ble brukt i den populære NRK-serien «Unge Lovende». Storaas slipper sitt etterlengtede debutalbum slippes februar 2019, hvor første smakebit var singelen «Brother». 7. desember kom «Pity», en hymne til alle Slow Girls, som gjør ting på sin eget måte, i sitt eget tempo.

“Da jeg begynte å lage denne plata, skjønte jeg at jeg måtte skrelle bort alt jeg lagde bare for å please andre. Jeg trodde jeg hadde en klar og tydelig idé om hvem jeg var som musiker og komponist, men arbeidet med «Slow Girl» har tvunget meg til å gå mange runder med meg selv – og grave djupt etter hva jeg faktisk liker sjøl.»

Debutalbumet, som har fått tittelen «Slow Girl», er særegen hifi-pop, hvor Emilies sterke stemme endelig får skinne. Produsert sammen med Karl Klaseie og med musikere fra band som Broen, Jenny Hval og The Fjords, er «Slow Girl» en energisk og særegen debut, og Storaas leverer med overbevisning og stålkontroll. Albumet handler om hvordan livet ikke alltid gir oss det vi vil, men det vi trenger. Det handler om friheten til å være seg selv, i all sin ufullstendighet.

Storaas har gjort seg bemerket i jazzduoen Kjemilie, sci-fi popbandet Svankropp og samarbeidet med elektronikaduoen Wauwatosa. Hun har åtte utgivelser bak seg, og dette er hennes første soloplate.

facebook.com/emiliestoraas

Billetter kr. 130,- (Selges i døra)
Kun ståplasser.

Bill.: 130,-Dørene åpner 19:30ID.: 20