Avlyst - Ny dato kommer Saturday 29. august

Emil Stabil (DK) + Pattesutter (DK)

På grunn av situasjonen vi er i med covid-19, og videreføring av restriksjoner og anbefalinger fra norske helsemyndigheter, er konserten med Pattesutter og Emil Stabil på Parkteateret 29.08 avlyst. Vi jobber med nye datoer for konserten i 2021 – så følg med! Billettkjøpere vil bli kontaktet.

Emil Stabil gjorde fullstendig rent bord på årets by:Larm med fullt hus på Sentrum Scene. Nå vender han tilbake med sin danske kollega Pattesutter, som spilte for utsolgte hus i Bergen og Oslo sist han var over.

Med nærmere 50 millioner strømminger og åtte gull- og platinaplater, er Emil Stabil en av Skandinavias mest suksessrike rappere allerede. Hooks som biter seg fast, grensesprengende tekstunivers og en særegen flow tar tak i publikum og gir dem et valg: elsk eller hat. Det er stort sett det førstnevnte.

Etter fullstappa konserter på Roskilde, sommersingel med den internasjonale stjerna Gucci Mane (2019) og en by:Larm konsert uten like, er Emil Stabil nå klar for å debutere med klubbkonsert på Parkteatret.

Pattesutter (DK)
Bare noen få måneder etter at Pattesutter begynte å rappe, fikk han enorm oppmerksomhet for sin særegne stil. Hans kompromissløse og kontroversielle stil har ført til hits som «Technopiik», «The Ka ‘Du Ik» og «Madonna».

Patties har siden dukket opp i hele Danmark (og Norge), på Roskilde Festival, Smukfest, Zulu Awards, og DR3 har også laget en dokumentar om hans raske karriere.

På Roskilde Festival 2018 oppnådde Pattesutter nye høyder, da singelen hans «Technopiik» spredte seg raskt på campingområdets lydannlegg. Dette gjorde at låten gikk rett inn som Top 20 på Spotify, og ble utnevnt av pressen som årets Roskilde Hit.

Pattesutter produserer musikken sin selv, og ble oppdaget av Danmarks ledende rap-label, Lil Label, som også har blant annet Emil Stabil, Young Bong og Lil Producer.

Pattesnutter tar med seg nye hits + bangers du allerede kjenner. Du vil ikke savne Big Fat Pattaya Show!

facebook.com/denrigtigeemilstabil

facebook.com/pattesutter
spotify.com/pattesutter

Billetter kr. 290,- + avg.
Kun ståplasser.

Denne konserten er flyttet fra 16. mai. Kjøpte billetter er gyldige til den nye datoen.

Bill.: 320,-Dørene åpner 19:00ID.: 18