Jubileumskonsert / Utsatt - Ny dato kommer! Wednesday 22. april

Elin Furubotn

Som følge av tiltak fra Oslo Kommune for å bekjempe Korona-viruset, utsettes konserten med Elin Furubotn. Vi jobber med å finne ny dato for denne konserten, billettkjøpere vil bli kontaktet på e-post så snart ny dato er på plass. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.


Elin Furubotn feirer nytt album og 20 år som plateartist! Bli med på feiringen på Parkteatret onsdag 22. april.

«Elin Furubotn er et bevis på at det nytter å lykkes som artist også om du debuterer som godt voksen. Og – at viser funker utmerket i de rette hender.»
– Dagbladet.

«Ho grip ofte tak i dei heilt små, nære og kvardagslege tinga og gjennom det får ho sagt noko verdifullt om dei aller viktigaste tinga. Og ho gjer det med varme og glimt i auga.»
– Strandbuen avis, 2018

Sangene til Elin handler ofte om det hverdagslige – om små og store ting med en god dose humor, men også alvor og undring. Det er umulig å ikke følge med under konsertene, der formidlingen står sentralt, med tekster til å kjenne seg igjen i og gode, nynnbare melodier.

Under konserten på Parkteatret vil det foruten Torbjørn Økland (mandolin, trompet), Ellen Brekken (bass) og Freddy Holm også dukke opp musikere som har samarbeidet med Elin tidligere, eksempelvis saxofonisten, også en ringrev på bukkehorn, Karl Seglem, rockepoeten Tom Roger Aadland, m.fl.

Det er duket for en skikkelig musikalsk festaften denne onsdagen på Parkteatret. Sett av datoen!

Om Elin Furubotn
Hun har bodd mesteparten av sitt voksne liv i Stavanger, men flyttet til Oslo for få år siden, og trives godt i den mangfoldige byen.

Sanger og låtskriver Elin Furubotn, har gitt ut hele syv soloalbum, og hatt en rekke låter på NRK P1 og P2. Mest kjent er nok duetten hun gjorde sammen med Morten Abel og Stavanger Symfoniorkester; «Så lett det kan ver» fra det symfoniske albumet «Å nærme seg det nære».

I 2019 kom hun med de to singlene «Alt å vinna» (duo med Kriss Tømmerbakke) og «Ta imot», som en forsmak på jubileums-albumet hennes «Blikk», som kommer ut i februar 2020 (Grappa).Her er det 6 flunkende nye låter, spilt inn i Halden med produsent Freddy Holm, og 6 perler fra tidligere album.

Vinyl/CD-coveret er designet av den internasjonale kunstneren Per Dybvig.

Elin har også gitt ut album og turnert i Tyskland sammen med Karl Seglem, norske tekster til tross. Hun fikk en internasjonal pris i USA (Indie Award) for albumet «Heilt Nye Vei» (2013).

Furubotn turnerer regelmessig over hele landet sammen med Torbjørn Økland (ex-Vamp) i 2020. Duoen har hatt mange konserter sammen siden Økland sluttet i Vamp for få år siden, og høstet strålende kritikker;

«En formidler på øverste hylle med et solid glimt i øye!»
– Tor Hammarø, 2017

«Elin sine songar gjekk rett heim hos konsertpublikummet. Betre kan det knapt verta.»
– Tysvær Bygdeblad, 2017

facebook.com/elinfurubotnmusikk

elinfurubotn.no

Bill. kr. 225,- +avg.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser.
Foto: Kristin Sevaldsen

Bill.: 250,-Dørene åpner 19:00ID.: 18