Utsatt - Ny dato: 12. oktober Sunday 29. march

Einár (SE)

Med nye tiltak fra Oslo Kommune for å bekjempe Korona-viruset, og av hensyn til publikum og involverte, utsettes konserten med Einar til 12. oktober. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.

Vi vil også informere om at vi har satt opp en EKSTRAKONSERT samme kveld (ID 18 år). Billettsalget starter fredag kl. 10.00. Kjøp billett.


Nils Kurt Erik Einar Grönberg, bedre kjent under artistnavnet Einár, er et av de heteste navnene på den svenske hiphop-scenen om dagen, «alle» hører på 17-åringen fra Dalen i Stockholm. I mars kommer han til Norge for å gjøre sin første headliner-konsert på norsk jord.

Einár er en effektiv kar: I løpet av 2019 har han gitt ut de to albumene «Första Klass» og «Nummer 1», som til sammen har streamet over 127 millioner ganger bare på Spotify. Flere av hans singler, deriblant ”Katten I Trakten”, har tronet på toppen av diverse svenske hitlister. Oppfølgerlåta, «Fusk», som han ga ut sammen med artisten K27, ble også en umiddelbar hit. Det ser ut til å ligge noe i albumtitlene …

Den unge rapperen er inspirert av Eminem og 50 Cent, Lil Baby og Polo G. Av svenske rappere hører han mye på Dree Low og Adel. Han er opptatt av at det han lytter til skal være rått. Det skal være ekte, det skal være flow. Ikke helt ulikt Einárs egne musikk.

Vær på plass 29. mars, når Einár tar med seg sin melankolske gangster-rap til Park!

Billetter kr. 225,- + avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 250,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderUTSOLGT