Lillescenen Thursday 30. november

Egil Olsen

Egil Olsen er aktuell med sitt nye album «You and Me Against the World», en oppløftende og livlig kontrast til tidligere utgivelser. Med et mer energisk uttrykk og glimt i øyet, har han levert et album med lidenskapelige rockelåter om uovervinnelig kjærlighet i en gal, gal verden.

«Egil Olsen har laget sin beste plate hittil, et av årets beste album» skriver musikkbloggen.no. Råkkfolk.no gir albumet 9 av 10 og skriver «Vokalen er tidvis helt fantastisk og tekstene er meget gode. Vi har med en poet å gjøre.» VG mener det er «noe offensivt, bredbent og gledelig uironisk og stolt over helheten», og legger til at Egil Olsen er «en av landets morsomste liveartister». Egil Olsen utgis også for første gang i Europa, og en tysk anmelder, oversatt med google translate, mener albumet er «intet mindre enn et slående gjennomskinnelig brukt stein saus, som kommer hardt i baken» og gir den stjernekast 4 av 5.

Nå tar Egil Olsen med seg både kassegitaren og elgitaren og presenterer den nye musikken i et intimt og nedstrippet format. Det blir usedvanlig vakkert, ganske gøy og litt tøft.

egilolsen.com
facebook.com/egilolsenshow

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett